Efvn12 Kızlar merhaba eşimin beynine pıhtı atmıştı sağ tarafı felçli neyden olduğunu bulamamışlardı iki gün önce fizik tedaviye başlardı tekrar tahlil falan yapıldı kalp kapakçığı kaçağı varmış o yüzden pıhtı atmış doktor ameliyat diyor beynimden vurulmuşa döndüm ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimizden sizden ricam dua edermisiniz bi dua bi duadir birde böyle olup bu durumu atlatan varmı
[silindi] Efvn12 rabbim sağlık versin biran önce, şuan okunan selalar ezanlar hürmetine şifa versin inşallah
Erkekannisi2 Efvn12 canım annem dişini cektirmişti pıhtı atmıstı kalbine , bi tandıgımızda oyleydı koluna atmıstı onunda , annem ameliyat oldu iki kapakcıgı degısmıstı , şükür iyiydi , Rabbim şifa versin inşAllah hiç kotu bişi düşünme
metemom_ Erkekannisi2 ah gerçekten yarının garantisi yok ufacık bir diş çektirmek bile nelere yol açıyor annenize çok geçmiş olsun 💐
Erkekannisi2 metemom_ sağol canım annemi kaybettim ben ama ondan dolayı degıl ha cok seneler sonra hemen degısık hissetme kuzum
1Anneadayiiii Efvn12 Rabbim şifa versin inşallah hayırlısıyla çabucak toparlar eşiniz Allah yardımcınız olsun ❤️🩹