rumisam Nur92 bende koltuğa yatağa yapıştım resmen ekmek arası yemekten sıtkım sıyrıldı bugün bı yemek yapım dedim onu da yapmadım sırtımda kaya var sanki kalkamıyorum
rumisam mcansu doğumun yaklaşmasınjn etkisi kesinlikle var ama galiba bir daha asla eskisi gibi olmayacak olan hayatımın yasını da tutuyor olabilirim bilmiyom yaa çok karmasigim
mcansu rumisam yoo hiç öyle düşünmeyin kesinlikle eskisinden çok daha keyifli ve eğlenceli oluyor eskiden asla tamamen toplayacaksınız ki sadece küçük bir adaptasyon süreci sonrası gerçekten çok güzel
mcansu rumisam rica ederim 🌸 ne kadar olsa konuşmak paylaşmak insana iyi gelir hani gerçekten laf olsun diye değil 3 yaşında bir oğlum var ikinciye hamileyim hissettiğim yaşadığım şeyler bunlar. Olumsuz kötü konuşanlara da hiç kulak asma
rumisam mcansu kesinlikle paylaşmak iyi geliyor en azından bu tarz şeyler yaşayan tek kişi olmadığını bilmek Allah oğlunu bağışlasın bebisinide sağlıkla al kucağına 🩷
rumisam Esraern03 ayhhh çok şükür kayınvalidem eşimin ailesi bu konuda anlayışlı gerçekten o da başka dert olurdu destek olmaları gerekirken köstek oluyorlar anlayışsiz kv ve akrabalar😒