Beyzatls Valla bizim üsenmesek hergun olur ama 2 gunde bi oluyo bilmiyorm yeni evliyiz diyemi hamilelikte hic degismedi
Mmerwe AyEr bu konuyla ilgili hiçbirşey söylemedi doktorum ama zaten serklaj yapıldı bana yanı rahim ağzı dikişi var bende o sebepten hiç bir yaklaşım olmuyor
Msdlnmn Girne12 hormonlardan canim benim ilk 4 ay kose kapmaca oynardım esimle istemiyodum ama 4. Aya girmeye yakin artik hormonlar artiyo o yuzden oyle hissedebiliyorsun canim eger yasak yoksa korkmaniza hic gerek yok 😊😊😊😊
Nursen21 Girne12 valla yapabiliyorsan bence iyi eğer sıkıntılı bi durumun yoksa Bende eşime üzülüyorum ama maalesef Askerlik arkadaşı pozisyonundayız 😅
bebekteyaparimkariyerde Girne12 😂😂😂😂 niye tepki göstersinler gösterenler o bebeği karınlarına leylekler koydu modunda dolaşanlar üzülme.hamilelik hormonu böyle enteresan şeyler yapabiliyor ama bir riskin yoksa ilişki hamilelikte mutluluk hormonu sergilediği için ve normal Doğumu kolaylaştırdığı için her iki yöndende iyi bişey eşinle bunu güzelce konuş.zaten daha doğru düzgün karnın bile çıkmamış olması lazım.
Papatyapapatya Girne12 biz haftada bir defa yapıyoruz...bu sorun değil ikimiz içinde ...mesela eşim hasta oldu arkasından ben asla hasta hasta istemez...10-12günden oldu ...ben dert etmeye başlamiştım adamda taş değil diye...sanki içimi okudu yemin ederim senden önemli sağliğından önemli hiçbi şey yoktur kasıma kendini falan dedi
Merrcimek Mmerwe hahha bizim de hamileyken kanamam olunca hiç birlikte olmadık. Şimdi valla gözümde büyüyor 😂
Biology26 Girne12 bizm 9 ay boyunca ilişki olmuştu doktorlar yasaklamıyo zaten herhangi bi sıkıntı yoksa normaldr 😊
zeynephazalnisa benim hormonlarda sorun var demekki zaten hamile olmadan öncede istemezdim pek 5 aylık hamileyim adama git öte deyip duruyom hiç istemiyorum 🤣eşimde kendimi kullanılmış gibi hissediyorum diyor hamile kaldın benle işin bitti diyoor 🤣🤣
Emsear Benim eşimde uzak duruyor orda bebek varken nasıl yapalım günah diyor 😆😆😆 zorluyorum da yok anam yok 🤪
Omerhatice Girne12 o zamanlarda bira istek oluyor canm.ondan olabilir ben 9 ay boyunca hic iliskiyi kesmemiştim ve senin gibi o aylarda biraz istek olmuştu bendede ama agri falan olmamıştı
Selindikci35 Girne12 canim ayni sey bnde de oldu hatta esimle uyumak icin yataga girdigimizde hickirarak agladim..Biz niye birlikte olmuyoruz diye.Esim de bebege zarar gelir diye korkuo.Ustelik doktora gittigimizde bilerek onun yaninda sordum hani belki kafasi rahat eder diye ama o korkusu gecmio..Kanka gibi takilioz,hersey cinsellik degil diyor😁Bakalim ben nereye kdr dayanicam