2pembikeller1 newmommmyy2 ilk kızımda hiçbişey yiyemiyordum ve tatlı çikolata çok sevmeme rağmen tiksinmiştim kızım bir yaşında hala çikolata yiyemem. Şimdi yine hamileyim 22 haftalık cinsiyet belli değil hala canm sürekli tuzlu yemekler istiyor bakalım hayırlısı
Seedaaff Zhr_mom1 internete kan yenileme cinsiyet yazın ilk çıkana tıklayın sonra doğum tarihlerini istiyor onları girince zaten çıkıyor 😀
Rabia140 Benim tuttu 😇😇 aşırı tuzlu ve ekşi çekiyordu canım. Turşu özellikle çiğköfte filan. Kız son bir haftamız kaldı. Tek tutmayan karın şeklim sanırım kim görse erkek sanıyor 😂 erkek karnı var sende diyorlar.
Zhr_mom1 Seedaaff denedim şimdi ama tutmadı. Gebe kalma tarihimizi nerden bilcez ki ne zaman döllendiğini . Son adet tarihine göre yaptım bu yüzden oda sonuç vermedi
Eso_ven newmommmyy2 tiktokta bi cinsiyet efekti var ben onu denedim arka arkada 3 kere hepsi kiz cınsiyeti de kiz çıktı 😀
Sinemmm_23 Tugba_turk46 13 haftalik hamileyim doktor erkek dedi hergun limonu portakal gibi soyup tuzlayip yiyorum 😂😂😂
Fatma_Fatma newmommmyy2 evet tuttu sadece karnım büyüyordu erkek dediler kızımda tatlı yiyordum bunda hep ekşi yedim erkek olucak kesin diyordum ve hep miğdem bulandı kızımda hiç miğde bulantısı yaşamamıştım iştahsızdım erkekte hep miğde bulantısı hala daha çekiyorum 34 haftalık olduk ve iştahım çok açık başından beri erkek kesin diyordum doktor da erkek dedi doğumda bir sürpriz yaşamazsak inşaAllah
Yurmet newmommmyy2 Hiç biri tutmadı çin takvimi yüzük yeme şekilleri karın şeklim hepsi erkekti ama kızımız olcak☺️nasipse
Edaerva newmommmyy2 kızlarımda hep ekşi yerdim bu bebeğimde hep tatlı yedim ekşiden tiksindim bugün öğrendim oğlum olucak 😊
Seedaaff Zhr_mom1 ben ovulasyon takipli planlı gebe kaldığım için tam gününü biliyordum ama tabiki bunlar hurafe 😀
1evremti En başından beri hep ekşi tuzlu şeyler yedim çin takvimine göre de kız çıktı, bazı hurafelere göre de erkek. Ama bir kızım olacak inşallah 🥰
_Mother_ newmommmyy2 bende hiçbirşey tutmadı yüz güzelliği göbek şekli takvimler hesaplamalar bulantı tatlı tuzlu yüzük testi hepsinin içinden geçtik
sanem_harun newmommmyy2 ekşi tatlı olayı bana da saçma geliyor. Benim ilk çocuğum erkekti ve hem tatlı çok yedim hemde ekşi. Şuan 2. Gebeligim ve inanılmaz farklı bir gebelik yaşıyorum. Ne fiziken nede yeme içme olarak aynı olmadı Tanıyanlar hep kesin kız falan dediler ama erkek olacakmış dogumda gorucez artik . Kız mı erkek mi. Bende erkek hissediyorum başından beri.her bebek cinsiyet aynı olsada farklı karakterdedir huyu farklıdır ve bence her gebeliğin farklı olmasında ki tek sebeb bu .