newmommmyy2 Melike1001 bu posta göre bendede öyle gözüküyor 😂😂 gönlümüzdeki olsun inşallah sağlıklı bir şekilde 🙏🏼🥰
Melike1001 newmommmyy2 hayırlısı Rabbim hangisini nasip edecekse o olsun. İlk hamileliğim kimyasal gebelikti ve düştü. Ondan dolayı bu çok önemli benim için
Yagmurbebek newmommmyy2 ekşi yedim yüzüm sivilcelendi kalçam genisledi herkes kesin kiz ddi. takvimler kiz ddi. Tüm hurafeler kiz cikti. Lakin bebek erkekmis Kiz isim bile secmistm 😌
Fatmanur12345 newmommmyy2 ne eksi ne tatlı nede acı hiç birininyiyemiyorum mide bulantısından bugün ogrendik oğlum olucak
Nnmm newmommmyy2 ay hiç alakası yok bence ne ekşi yedim ne tatlı sürekli acı istedi cnm ne yersem yiyim acısız asla yiyemedim sğrekli acılı şalgam suyu içtim tabi kusmalarım geçince ☺️ Sonuç kızım olcak bende tutmadı tatlı ekşi☺️
Aysenr19 Çoğu kişi alakası yok demiş ama bende tuttu aşırı mide bulantısı yaşadım 12.haftaya kadar ve hiç ekşi sevmeyen biri olarak çok fazla ekşi şeyler aşerdim yedim sonuç kız bebek
myavocado newmommmyy2 😅 hamile iken sürekli ekşi Aşerdim, ilk haftalarda limonu portakal gibi yedim ama bebeğim erken.
rumikaa newmommmyy2 ilk aylar sürekli ekşi yedim bulantılardan mahvoldum ilk aylar cildim de bozuldu rus takvimine göre kız Çin takvimine göre erkekti cinsiyet erkek
Ayno9798 newmommmyy2 gözlerim kararmışçasıma tatlı yedim 8 aylık olduk hala tatlı yiyorum 🥲 yüzük tatlı bıçak ve makas hurafesi hepsi tuttu 😂
Seedaaff newmommmyy2 benim hepsi tuttu😀 Çin takvimi, kan yenileme, bıçağa oturma, tatlıdan soğuma ekşi yeme, rus takvimi 😀😀
Tutaste_ newmommmyy2 damaklarım çatlayana kadar kırmızı lahanaya limon sıkıp yedim erik gibi geliyodu tadı okadar eşkşiydiki. İlk canımda ekşi çekti. Kızım oluyor 😀😀