Saat gece 20.00 da yatışım yapıldı odama geçtim nsteye bağlandım açılmam olmadığı için bekliyorduk alttan bir şey koydular açılma kolaylaşsın diye 2 saat sonra gelip muayene edildi yine açılma olmadı bekleyelim 2 saat dedi doktor iki saat sonra tekrar bakıldığında yine açılma olmadığı için ve bebekte 4000 kilo olduğundan çatı dar ve bacak boyu uzun olduğundan normal doğum yapamayacağımı ve kabul edersem sezeryana alınmam gerektiği söyledi doktor ve 10 dakika içinde ameliyathanedeydim çok korkuyordum ağladım ta ki uyuşturulana kadar konuşturdular muhabbet müzik dinledik hep beraber en sonunda kızımın sesini duyunca korku filan kalmadı Ten tene temas en güzeliydi karnıma filan bastırma dikiş vs her şey bitikten sonra odamıza geçtik yürüme gaz çıkarma vs şeyler sorunsuz olunca da evimize geldik ve bugün 7.günümüz allahım hepinizin doğumunu kolaylaştırsın sezeryandan korkanlar için de bende çok korkuyordum ama korkulacak hiç bir şey yok inanın kansızlığım vardı o bile sorun olmadı hiç aklınız kalmasın 😍🫶