mucizemgelsin Hanımlar geçen ay bebeğimi kaybettim kürtaj oldum. Sonrasında hiç regl olmadan 38. Gün tekrar hamile olduğumu test yaparak öğrendim daha doktora gitmedim. Bu durum riskli midir? 2-3 ay geçmeden hamile kalmayın diyorlar, korkuyorum..
Srp53 mucizemgelsin doktorunuz bir şey demedi mi ? Kürtaj sonrası hemen hamile kalanlar da var ama benim doktorum işlem gördü sonuçta rahim biraz korun demişti. 6 ay korundum ben.
ucigdem mucizemgelsin 6 ay korundum, hamıle olduğumu ögrendım ama ben hayla korkuyorum bır sıkıntı cıkar mı dıye inşallah çıkmaz
annesininballisi mucizemgelsin kürtaj oldum ilk adetimden sonra hamile kaldım suan oğlum kucağımda. Söyle bir sıkıntısı oluyor dahil tam toparlanmadan hamile kaldıgın icin ekstra dikkat etmen gerekiyor bana doktorum öyle demişti. Tabi herkesin vücudu farklı. İnsallah sağlıkla kucağına alırsın 🙏🏻 Ertelemeden doktora git ama mutlaka.
Citirmom mucizemgelsin hamile kalmamış olabilirsiniz. Betanın düşmesi baya zaman alıyor diye biliyorum. Emin misiniz doktora gittiniz mi?
Citirmom mucizemgelsin betanın düşmesi hamilelik belirtilerinin azalması için aradan uzun zaman geçmesi gerekiyor üstelikte ileri haftada kürtaj olmak zorunda kaldıysan. Yarın doktora gittiğinde hayırlı haberler alırsın inşallah Allah aratmadan kavuştursun🙏🏻
Citirmom mucizemgelsin Bir de korkmayın ben bir doçent doktora gitmiştim araştırmalara göre eskiden uzun süre ara vermek gerektiği öneriliyormuş. Ama yeni yapılan çalışmalarda vücut ve rahim gebeliğe hazır haldeyken ara vermeden hamile kalmak çok daha iyi olduğunu ve sağlıklı olduğunu söyledi. Ama bu söylediği tabii ki erken haftalardaki kürtajlar içindi
Hamileannem mucizemgelsin bende kürtajdan sonra hemen kaldım 17 Nisan kürtaj olmuştum 28 Nisan’da hamile kalmıştım hiç bı riski yok şu an 22 haftaligiz
ogul_can mucizemgelsin bende kürtaj olduktan sonra hic adet görmedim 50 gün bekledim doktora gittim hamile olduğumu öğrendim bende çok korkuyorum ve tedirginim
Safari mucizemgelsin ben 9 hafta 5 günlük kürtaj oldum. Doktorum korunma dedi 6 a6 sonra gebe kala bildim
Pinar6161 mucizemgelsin benimde öyle oldu değerlerim yükseldi bi anda düşüşe geçti🥲 sizin öyle olmaz umarım 🌸
Ahs34 mucizemgelsin bende 10 haftalıkken kürtaj oldum 2 adet görmeme rağmen beta sıfırlanmamıştı önemli olan kaç haftalıkken kürtaj olduğunuz bebek büyükse beta geç sıfırlanıyor bu ay 4. Adetim bitti bekliyoruz umutluyuz bu ay olur inşallah
Bir_nazenin01 Canım seni umutlandırmak istemem fakat benim beta değerim 60 günde sıfıra inmişti senin de testlerin pozitif çıkmasının sebebi kürtaj kaynaklı olabilir