denizleo09 33.haftaya gireceğim ishal olmuşum doktor randevuma da çok var, sorabilecegim kimsem yok kızlar neden olmuş olabilir :(
Rabiamina denizleo09 yedikleriniz de yapıyor bazen. Günde 4 5 defaysa bir şey olmuştur. Bana antibiyotik ve demir ilacı yapıyor.
Kara22 denizleo09 mideni usutmussundur enfeksiyon kapmissindir…pirinç pilavı ye patates ye muz ye kola gazoz iç düzelir
Mervealya1992 denizleo09 ben ıshal oldum 15 haftamda gunde 5 kere gıdıyordum ıltıhap olmuş vıcudum ondan ıltıhabım gitti ishaldende kurtuldum doktora git kan testi ver sen
Rabiamina denizleo09 genelde doğuma yakın oluyor ama öyle hemen bir günde korkmayın. Ben 20 gün ishal oldum antibiyotik yüzünden. İshaliniz devam ederse doktorla görüşün ama. Şimdi size muz haşlanmış patates yiyin der. Tabi şekeriniz yoksa varsa dikkat edin.
denizleo09 Kara22 midemi üşütmüş olabilirim gece uyurken hava serin oluyor ama ben çok sıcaklıyorum pek dikkat etmiyorum :(
denizleo09 Mervealya1992 buraya yeni taşındık şehir değişikliği yaptım hava değişiminden mi oldu acaba dedim ama karnım çok ağrıyor :(
Mervealya1992 denizleo09 1 gunden fazla surerse git baktır benm 5 gun sürdü hergün 4 5kereydi iltıhap olmuşum sonra iltıhap gitt oda gitti bnm erken haftaydı ya ishal degil kabız olmam gerkti ordan anladım
denizleo09 Mervealya1992 yarında devam ederse hemen gideyim teşekkür ederim yeni taşınınca pek bi hastane de bilmiyorum etrafta :(
Kara22 denizleo09 tamam işte dediklerimden ye iç düzelir hemen ayağını sirtini sıcak tut mutlaka sıcak da olsa soğuk da olsa dikkat et
edasaribek 23+5 bende ayniyim duzelemiyorum ne yersem yiyim bu sekilde doktorada gidemiyorum çıkamıyorum tuvaletten tehlikelimi acaba neyapsam bilemedim ilk gebeligimde hic boyle bise yasamamistm
denizleo09 edasaribek ilk gebeliğimde bende yaşamamıştım herkes kabiz olur normali budur diyorlar bizde ishalden çekiyoruz sanırım doktora gitmek gerekiyor :(