Hayelllerhayatttlar bilgeeS ben bırakmıyordum ama yakımda kimse olmayınca ya WC işi ya su içmeye gidince başucuna kuran koyuyordum ondan sonra her gece koymaya devam ettim
Nur0653 bilgeeS uyku zamanlarında yatak odasında besigine yatırırdım hep kendimde oturma odasimdaydim yada işimi hallediyordum uyanınca yanima alıyordum bir sıkıntı yaşamadım
Gayecik bilgeeS canım fazla pipiriklisin galiba ilk çocuk mu çünkü neden dersen bende böyleydim ilk bebişde yanına kurani kerim koy bir de babasının bir eşyasını hiç bir şey şey sonuçta ev işleri yemek bunları yapman lazım tvden ya da telefondayda Yasin suresini aç için ferahlar bu kadar kasma düşünme bir bakmışsın kocaman olmuş örümcek arabasında peşinden geliyor 🫶🏻🤍
Rabiamina bilgeeS böyle bir şey mi var kusura bakmayın ilk defa duydum da. Biz de bırakılır yani başına bir şey de bırakmayız. Ne olacak ki anlayamadım
bilgeeS Gayecik valla korkuyorum kasıyorum aç mı doyuyor mu sütüm yetsin mama vermek istemiyorum bilmiyorum valla
Gayecik bilgeeS canım hiç korkma bebiş önce rabbime sonra sana emanet mama vermek istemiyorum diye düşünme doyuyordur doymazsa ver bir şey olmaz canı sağolsunda mama içsin boşver kafana takma bu kadar biraz ele kola gelsin ay ben ne saçma şeyleri kafama takmışım diyeceksin
huysuz__ bilgeeS neden bırakılmasın ki, ben bırakıyorum.. yatış Pozisyonuna dikkat ediyorum tabi,kusarsa tıkanmasın diye, ara ara kontrole gidiyorum o kadar