Kumsalkya erikarpuz doktor ecopirin verdi oda kan sulandırıcı ama bende onu kullanıyorum coraspirn dahası iyi sizce bence aynı işlemi görüyor ?
erikarpuz Kumsalkya içerikleri aynı ecoprin tansiyon da dengeliyor diye hatırlıyorum daha iyi olabilir
Gzmom Huzurluve sma testi yaptık çıkmadı çok şükür benim ilk gebeliğim diye doktor normal karşılanıhor ikinci defa olursa araştırılmaya gidiyor vs dedi ben bu kan pıhtılaşmasını söyleyincede ecopirin verdi bu ay deneyebilirsiniz dedi bize bizde denedik çocuk için nasip olursa eğer bu ay gebe olma şüphem olduğu için sizce ecopirin kullanmalımıhjm şimdi o testler gebe ihtimali varken yapılıyormu nasıl oluyor ki 🫣
Huzurluve Gzmom bence kullanın bebeğe ve size zarar veren bı ilaç değil pozitif olduğunu öğrendiğinde 4 haftalık olucak riske atmamış olursunuz Gebeyken de genetik testler yapılır hiç bı sakıncası yok
Babyy_ Sssbbbs kese göründükten sonra ama şöyle birşey var ben kanı acilde verdim 5 gün sonra doktora gittim
Sude4 Sssbbbs bendede kan pıhtılaşması oluyor 4 gebeliğim 3 de iğne kullandım ilkim sıkıntılı olmuşdu
aylaamomm Sssbbbs merhaba canım öncelikle kan pıhtılaşması testi yaptırmanı öneririm benimde ilk gebeliğimde kalbi durmuştu ve herşey çok normal güzel giderken sonrasında baya araştırmalar yaptım bu testi yaptır mutlaka şehir hastaneleri yapıyor
Sssbbbs aylaamomm yaptırdım testleri hem kromozom hem pıhtılaşma. 2 genimde biri heterogizot diğer homo olarak çıktı. Doktorlar yatkınlık var ilaca gerek yok diyip durdular
aylaamomm Sssbbbs eğer şuan gebelik düşünüyorsanda ecopirin 100 mg başla öncesinden gebe kaldığındada aynı şekilde 150 mg içiyorsun sonrasındada zaten iğne oksapar ve hap kullanıyorsun duruma göre ben şuan gebeyim o şekilde doktorum önerdi bu süreçte çok doktora gittim herkes o şekidle tavsiye etti bilgin olsun
Onurbanuu Sssbbbs merhabalar aynı sorun bende de cıktı 2 ay once yaptırdım zeynep kmılde aynı seylerı soyledıler gebelık oluşunca ılac verılır dedı o kadar ucu acık ve sorularımı cevapsız bıraktı kı
Sssbbbs Onurbanuu maalesef pek üstüne düşmüyorlar böyle olayların gebelikten saymıyorlar ama kese gözükmese bile betamız yükseliyor sonuçta gebelik oluşuyor🥲 ben de arkadaşların tavsiyesi ile bir şeyler yapmaya çalışıyorum. İyi doktora denk gelmek çok önemli
Huzurluve Burcutku kan testi verin vitaminlerinde yer aldığı. B12 çok önemli gebelik için d vitamini kan ilacı folik asit Ben gebelik düşündüğüm zaman ocean mumy kullandim bı sure tüm bu değerlerim yükseldi. B12 çok düşükse iğne vurulup değerler iyi duruma getirebilir
Burcutku Kevser_1 bize ne numara veriyorlar ne bişey mesaj gelecek bekleyin diyorlar 2 ayı gectı sanırım 3 ayda çıkıyo bakalım sona yaklaştık
Kevser_1 Burcutku ben internetten hastanenin numarasını bulup aramıştım sonra bana başka numara verdiler onlar bana atti sonucu
Huzurluve Arkadaşlar ben yanlış anlaşılmak istemem doktor değilim kesinlikle iyi bir doktora onlara danışarak siz onlara önerek yönlendirebilirsiniz
Sssbbbs Kevser_1 bana da dedikleri öyleydi kese kalp görmemiz lazım iğne için dediler ama benim betam o kadar ilerlemiyor bir hafta sonra düşüyor diyorum yapacak bir şey yok diyorlar🥲 iyi bir doktora gitmem gerekiyor
Sssbbbs Hasret18ayaz amin tekrarını yaşatmasın rabbim. İnşallah tekrardan bu sefer sağlıkla ilerler her şeyimiz
Bulute Sssbbbs ben durumumu anlattım adetliyken bakılan hormonlar normal çıktı progesteron hormonu 21.gün bakılıyormuş kaç tane doktor gezdim hiç demediler şuan ki doktorum baktı sağolsun
Sssbbbs Huzurluve çok teşekkür ederim sizde bizler için dua edebilir misiniz lütfen en iyi sizler anlarsınız 😌 sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Festinalente Sssbbbs bennn pıhtılaşmam var ılac ıgne kullanıyorum doğuma kadar da kullanıcam mesela ben üç ay önceden başlamıştım ecorpirine hamile kalınca ıgneye başladım aspırın baslayabılırsınz
Sssbbbs Festinalente evet çoğu insan böyle tavsiye verdi araştırıp bende öyle yapacağım sanırım teşekkür ediyorum