Srpdrn Kızlar 5+3 üm ben. Kese için giden oldu mu. İlk randevum salı günü ben o zaman gideceğim. Siz neler yapiyorsunuz
Liddle_mom Srpdrn hemen cevapliyim ben 7+4um yarin saat 1 de bebisin kalp atislarina bakicaz insallah gorebilirim bir problem olmaz 😀
Berremine Ben 5.5 şuan hastanedeyim kesem gözüktü geçen hafta ama yine emin olmak kalp atışı duymak için tekrar geldim bakalım ne olacak
1Anneadayiiii Berremine bende bugün 5+6 yom canım 4+5 de keseyi gördük cumartesi de kalp atışı için gidicem inşallah sende duyarsın güzel haberlerini bekliyoruz 😍
Yagmur3436 Daha cok yolumuz var gozumde buyuyor hamilelik zaman saglikla huzurla gecsin amin🤲 7.1 gunluğuz 6. Haftada duydum
imcakir 1Anneadayiiii duyuluyor mu ya o kadar erken ben anlamadım bugğn 5 hafta 5 gün aramızda fazla bir şey de yok sadece kese gördük
cvn4941 Ben de 4+6 yum bugün keseyi gördüm ilk randevumda haftaya yine çağırdı kalp atışı için inşallah boş gebelik değildir çünkü kesenin içinde bişey göremedik henüz
imcakir cvn4941 benimde aynı canım 5 hafta 5 gün kese de görülmedi ama normalmiş öyle dedi 2 hafta sonra çağırdı
Berremine Kalp atışını tabiki duyduk ama çok derin derinden geliyordu doktorum çok iyiydi çok memnunum artık bizim bir kalbimiz var🎀
1Anneadayiiii Berremine senin adına çok sevindim canım inşallah bende cumartesi duyabilirim Allah’ın izniyle 🌸💖
PinkyJelly Ben bugün 5+5im. Tam 5+0da karından kese göründü 11 mmdi. Cumartesi 6+0 da gidicem inşallah kalp atışı duyabilirim çok heyecanlıyım 🥹🫠