oozgee 10+4 günlük hamileyim. Bulanti ve kusmalardan 4 kilo verdim. Prilam da çok fayda etmiyor. Ne iyi gelir 😪
littlemiddle oozgee Zaman 🤕 Prilam etki etmediyse farklı bulantı ilaçları var doktorunuza danışın. Az yemek daha rahatlatıyor sanki insanı, gerçi bulantı varken bazen su bile içemiyor insan. Leblebi falan bunları biliyorsunuzdur zaten.
newmommmyy2 oozgee bende 8+5 im 2 kilo vermişim çoktan prilam banada fayda etmiyor gibi sanki sadece tost ve tuzlu salatalık yiyebiliyorum belki sizede o iyi gelir
Mrvsmt2502 oozgee prilamı nasıl kullanıyorsunuz? Benimde ilk gebeliğimde çok kötüydü bulantı kusma 3 kilo vermiştim sonradan almyabaşladım bulantı hafifledikçe. Kendinize iyi gelen yiyeceklwri bulun bana chircill içmek çok iyi geliyordu salatalığı tuzlayıp yiyordum kustukça tansiyonum düştü
oozgee littlemiddle ilk hamileliğimde de 16 ya kadar kusmuştum hep. 😔 su bile çıkarıyorum. Bebek etkilencek diye korkuyorum 😔
Aslaninannesi_ Canım bende ilk aylar kilo verdim 12.haftadan sonra mide bulantısı geçiyor iştah artıyor bende öyle oldu şahsen ♥️ ayran çubuk kraker leblebi ye ben öyle yapıyordum
oozgee Aslaninannesi_ ayran bana da biraz iyi geldi ama bilmiyorum ya korkuyorum bebek etkilenir diye 😔
MSG_ Ben 19.haftaya girdim kusmam geçse de maalesef hâla bulantılarım geçmedi. Bana mentollü şeker, tuzlu gong iyi geliyor. Prilam maalesef bana da hiç etki etmemişti. Eğer hiç beslenemiyorsanız serum takviyesi yaptırabilirsiniz, ben öyle yapmıştım
oozgee Elifff2112 7de falan sanıyorum. Öncesinde bulanti olmustu ama iki üç haftadır kusuyorum ne yersem 😔
MSG_ oozgee benimki 1gün falan sürdü ama arkadaşımı birkkaç gün rahat ettiriyordu🥲 bünyeden bünyeye göre değişiyor yani
Ahsennurr O ilaç etki etmezse daha farklı bir ilaç veririm demişti doktorum istersen bir konuş doktorunla belki daha etkili bir şey verir
oozgee Mrvsmt2502 akşam iki , sabah bir. Ama 0 fayda. Günde 4 taneye kadar izin var bılıyorum ama fayda görmedikçe içesim de gelmiyor
Mrvsmt2502 oozgee akşam mı uyumadan hemen önce mi çünkü bende sabaha bulantım olmasın diye akşam içtim etki etmedi 11 12 gibi içip uyuyunca daha çok etki etti . Birde başka bi ilaç daha vardı prilam etki etmedi derseniz doktor verebilir geçmiş olsun
Aslaninannesi_ oozgee öyle de ayran ne yapacak ki bebeğe ben prilam bile içmedim doktor yazdı ama zorda kalmadıkça kullanman taraftarı değilim sonuçta ilaç bu dedi