ilaydaelcinn_1 Kızlar artimed marka, hiç bişey anlamadık. Bir silik, bir belirgin. Sanki çarşamba daha koyu gibi ama yine de pik değil gibi de. Anlayanlar yorumlayabilir mi? Testler mi iyi değil, başka marka mı olmalıydı?
anonim001 ilaydaelcinn_1 3. Teste yumurtlama olmuş , bu markanın pıkleri böyle cıkıyor bende kullandım cok kez arkadaşlarımda kullandı tamamen koyu net cıkarmıyor. 3. Günü ve sonraki çatlama gününü değerlendirdiyse yeterli olur
Nur67 ilaydaelcinn_1 bende artımed kullandım bu ay yumurtlama oldu gördüm gayet ney şekilde verdi atayım şimdi size
Nur67 ilaydaelcinn_1  Bakın bende bu ay kullandım artımed
ilaydaelcinn_1 anonim001 ay ciddi misiniz bugünü de değerlendirsinler öyle mi, dünü değerlendirmişler neyse kiiii🥲teşekkür ederizzz
anonim001 ilaydaelcinn_1 rica ederim canım benim, hatta şöyle bu markayla benim kız arkadaşım ilk ayda gebe kaldı çizgisi aynı senin attiğin gibiydi fotoğrafı silmesem atardım sana aynısı bide ogün tek ilişki olmuş ve tuttu 😇💖 inşallah güzel sonuç alırlar
anonim001 ilaydaelcinn_1 Kendi testlerimin fotoğrafını buldum burdada tam pik görünmüyor aynı arkadaşınınki gibi ama ben o ay doktora gittim bana yumurtlaman ve çatlaman olmuş demişti doktor, test cok hassas değil oyüzden öyle cıkıyor😘
ilaydaelcinn_1 anonim001 inşallah çok istiyorlarrrrr 🥲🌸❤ bugün eşinin eve gelme durumu yokmuş, yani belli değilmiş.. Tamamen nasip işi biliyoruz ama bugün de ilişki yaşanması ihtimali arttırırdı değil miiii🥲
anonim001 ilaydaelcinn_1 evet artırır ama şart değil canım benim sperm 3 gün falan yaşıyor olacağı varsa inanki oluyor, o bahsettiğim arkadaşım tek ilişkişle gebe kaldı nasip 💖
ilaydaelcinn_1 Nur67 maşallah, 22-23-24 çok güzel görünüyor 🌸 hayırlı haberler alırsınız inşallaahhhhh ❤
anonim001 Nur67 canım testin üretimiyle alakalı bi durum ben bunu trendyoldan almıştım o dönem satıcıya ulaştım sonra whatsaptan attım bazı üretimler daha az silik gösteriyor bazıları daha net gösteriyor demişti, doktor kontrolüyle yumurtladıgımı öğrenmiştim o dönem o testen sonra Seninde güzel gelişmiş güzel sonuçlar alırsın inşallah
Nur67 ilaydaelcinn_1 ay evet çok teşekkür ederm ben böyke içini oyarak takip ettim 😄 inşallah hepimiz hayırlı haberler alalımmm
ilaydaelcinn_1 Nur67 anonim001 Kızlar merhaba, arkadaşımın testlerini dün de paylaşmıştım, bugün de yapmış ovülasyon. Çarşambadan sonra artık yapmasına gerek kalmamış değil mi? Sırasıyla hepsi. Pazartesi, salı, çarşamba, perşembe, cuma.
Nur67 ilaydaelcinn_1 bence devam etmesi gerekiyor henüz pik gibi gelmedi bana adetin kaçıncı günü acaba
anonim001 ilaydaelcinn_1 daha yapmasına gerek yok canım o dediğim gün yumurtlama, herkesin illa gec olmuyor
ilaydaelcinn_1 Nur67 ama çarşambadan sonra çizgi silikleşiyor gibi değil mi sizce de? 🥲 regli 20 sinde bitmiş
Nur67 ilaydaelcinn_1 daha çok erken hemen yumurtlama görevek diye bir şey yok fark ettiniz mi benim attığımda ben ayın 10unda regl bitti hep silik bazsn hafif belirgin olmus sonra birden pik oldu reglin 12-13. Gününde devam etmezi gerekiyor yumurtlama olmamış daha