1anonim ekimannesi_ evet yapılıyor ama fiyatları gereksiz 5 muayene falan 15-20 bin zaten bi yeni doğan o kadar hastlanmıyor ki
gmz10 ekimannesi_ ebeveynlerden biri ile birlikte yapılıyor. Doğduktan sonra 16 gündü galiba, geçince yapılıyor
Rabiul ekimannesi_ doğumdan sonra 15. Günü tamamladıktan sonra anne veya baba ile beraber yapılabiliyor paket paket değişiyor fiyatlar Axa da bekleme süresi olmuyor axa öneririm . Allianz Anadolu Türkiye de bekleme süresi oluyor geçmişten gelen ve doğuştan genetik hastalıklar kapsam dışı kalır
Rabiul 1anonim her ay muayene + önümüz kış bir serum takılsa en az 1.5 tl yatarak sınırsız olduğunu unutmayalım. yenidoğan olarak bakmayın 1 sene boyunca devam ediyor sonuçta ileride ne olacağını bilemezsiniz
1anonim Rabiul yani şuan fiyatları ve avantajları bilmiyorum ben 1 sene önce yapacaktım o fiyattı da şuan ne durumda
Rabiul 1anonim dediğiniz fiyat çok iyi fiyatlar zaten bir hastane ücretini kan tahlillerini serumları göz önünde bulundurursanız ve bu 1 kişi için değil anne veya baba ile yapıldıysa 2-3 kişi için fiyatlar
Zeynep6149 ekimannesi_ canım ben sigortacıyım istersen bakarım ama burdan özel bilgilerini paylaşmak istemezsen görüşelim istersen
Rabiul Zeynep6149 bende acente çalışanıyım da uzaktan çalışabileceğim bir yer bakıyorum 29 eylülde doğum iznim bitiyor 🤦♀️
Zeynep6149 ekimannesi_ canım onun kriterleri o kadar çok ki aileden anne veya babanın da özel sağlık sigortası olmadı gerekiyor ana şart sonrasında bebeğin her bilgisi fiyat değiştirebiliyor
Rabiul ekimannesi_ ben izne çıkmadsn önce ortalama 19-23 arası çıkıyordu her ay zam geliyor zaten aşağı yukarı 26-35 arası çıkar bence anne çocuk veya baba çocuk
Evremo Biz Acn Türk sigorta yaptırdık. Ben ve bebeğim için. Toplam 40 bin tl sınırsız. Ameliyat, yatış, muayene hepsi sınırsız paket.