Arminannesi beyazz gösterdi bak dedi bu şey 🤭 sonra bi gittim detaylı için başka doktora kızınız gayet iyi dedi ben şok oldum 😂
halimeaydinnn Neslimm benimde ilk kiz dedi bi hafta snra da erkek dedi. Doktorlar bazen yaniliyorlar cnm
Leylanuray Neslimm benim ablamada ole dendi %80erkek dedi 1 ay sonra gitmesinde kız olduğunu soylemismiydim dedi doktor kız oldu snrasnda iste
emel16 Neslimm var ben🙋🏻♀️12+6 da erkek dendi 18+4 de de kız bende şaşırdım kaldım vallahi. Detaylı ultrason üç bekliyorum şimdi emin olabilmek için, hala alışveriş yapmıyorum çocuğuma ısrarla
beyazz emel16 cidden mi ya bunları okudukça şaşırıyorum pipiyi siz görmüşmüudünüz özel miydi gittiiğiniz yer iyi bir dr muydu çok ilginç 😲😲😁😊😐
GozdeCemre emel16 hadi ya yuh😂😂😂bana şimdi kız deseler naparım gerçi 3 muayene de erkek defi daha değişmez herhalde 😀
emel16 beyazz evet özeldi iyi de doktorum aslında ama cinsiyette nie böle oldu bizde anlamadık 12. Hafta cinsiyet söylemek için erken aslında yüzde doksan demişti ama pipi diye de göstermişti:) detaylıyı bekliyorum bende şuan:)
Seroo01 Neslimm detaylı ultrasonnunu bekle en güveniliri o olur bu şekilde neye inanacağını bilemezsin belirsizlik kötü
TimuinMeliskdem Neslimm bi kaç haftaya detaylı ultrasona girersin arkadaşım orda çok net herşey belli oluyor o haftada nasıl net bişey diyemiyor ki