Anonim55 Erken gebelik testi yaptım, böyle çıkıp sonra adet olan ya da hamile olduğunu öğrenen oldu mu hiçbir belirtim yok ne akıntı ne karın ağrısı
anonim001 Anonim55 canım yarın ki gebelik testinde kesinleşir yarın bi tık koyusu olursa bilki iğne etkisi değildir daha hayırlı olsun😍
koza08 Anonim55 çatlatma iğnesinin 17. günü genelde adet olunuyor. Teste göre var görünüyor ama bazen yalancı pozitif olabiliyor. Benim maalesef betam 2 iken bile silik bir çizgi vardı. O yüzden yarın kan verseniz doğru sonuç çıkacaktır. İnşallah güzel haberler bekliyoruz sizden 🤗🌸
-guzelanne1 Anonim55 canım benmde 11. Günümde böyle çıkmıştı 13. Günümde kan verdim 129 beta değeri görmüştüm. İğnenin etkisi geçmiş oluyor bu zamana kadar hamilesin bence sende en kısa zaman da kan ver
Anonim55 -guzelanne1 böyle silik çizgi mi çıkmıştı daha mı belirgin yoksa? Kaset testte de böyle silik çıktı
33lif Benim de 12 ya da 13. Günü böyle silik çift çizgi çıkmıştı. İğnenin etkisi bence geçmiştir artık. Umarım vardır şimdiden hayırlı olsun :)
-guzelanne1 -guzelanne1 önce kaset test yapmıştım hassas ölçmesin ilaç etkisi varsa diye böyle çıkınca iki gün sonra erken test yaptım bu şekilde çıkmıştı
Anonim55 -guzelanne1 sizinkiler çok daha net içimden bir ses iğne etkisi diyor, yarın koyulaşma görürsem test vereceğim artık
anonim001 Anonim55 aklına hiç getirme çünkü doktorlar bildigim kadarıyla 12 gündem itibaren test diyor demekki etkisi geçmiş oluyor 💖
-guzelanne1 anonim001 evet bende doktoruma 13. Günde bu şekilde çıktı diye mesaj attığımda çok sevindi gebelik var dedi bence sizin de gebelik var
Anonim55 koza08 idrar testi yaptım ve tek çizgi çıktı bu ay da elendim yani 14. Gün iğne etkisi geçmiş oldu bende
koza08 Anonim55 benim doktorum da 14. Veya 16. Günde kan istiyordu. Anca geçiyor etkisi demekki. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla ve kolaylıkla kısmet olsun hepimize❤️