1prens_1prensesannesi_ Kızlar dün test yapmıştım pozitif çıkmıştı bugün de kan verdim beta HCG 193 çıktı çok yeni 2-3 hafta aralığı gösteriyor çok şükür kızıma kardeş geliyor hayırlısıyla Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ♡
anneolucam 1prens_1prensesannesi_ Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin lüften banada dua edermisiniz🙏🏻🙏🏻🥺
1prens_1prensesannesi_ 1prens_1prensesannesi_ Gamzeli-annee Aminn canimm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah♡
1prens_1prensesannesi_ anneolucam Amin canım benim ederim tabii ki Rabbim sağlıklı hayırlı bi gebelik nasip etsin inşallah en yakın zaman da kucağını doldursun inşallah ♡
1prens_1prensesannesi_ orkidemm_ burada yazana göre düşündüm canım adet bitimine göre tam 4 haftalık bugün
1prens_1prensesannesi_ Aslaninannesi_ evet canım bende bu şekilde bildim adetim 5′inde Bitti zaten mantıken de o aralar oluyor
emir_01 1prens_1prensesannesi_ hayirli olsun dualrinzda bizide unutmayin sagsalim kucaginuza almayi nasio etsin rabbim
1prens_1prensesannesi_ emir_01 tabiki rabbim anne olmak isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah canim ♡
1prens_1prensesannesi_ emir_01 Amin canım inşallah ederim tabi rabbim anne olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah ♡