Sevgiiss Kızlar testimi test sahibe attım tam büyümeden çatlamış dedi olabilir mi böyle bir şey ne diyorsunuz ?
anonim001 Sevgiiss canım gayette koyu renk olmuş pik sayılıyor bu, herkes gibi olması gerekmiyor kesinlikle değerlendir mutlaka
Sevgiiss anonim001 dün değerlendirmedim bugün değerlendireceğim ancak gece . Ama moralimi bozdu büyümeden çatlamış . Tam büyümeyen yumurta işe yaramıyord dedi
anonim001 Sevgiiss canım öyle demesine bakma sen benim arkadaşımın senin testiden daha acık renkli günü degerlendirip gebe kaldı Tek ilişki oldu bide oyüzden testler cokda güvenilir değil sen mutlaka değerlendir
Sevgiiss anonim001 yani aslında 30/32 günde adet olurum 15. Gün yumurtlama 16. Gün çatlama tam uyuyor tarihe . Birde akıntım oldu uzayan. Aslında hepsi yumurtlamaya uygun. Pcos yok kadın öyle dedi. Bugünü değerlendireceğim artık nasipse olur
anonim001 Sevgiiss o satıcı kadın bana gecen ay yumurtlama yok dedi çatlamada attım onada çatlama yok dedi, doktor kontrolüne gittim 2 yumurtam gelişmiş ve çatlamış oyüzden diyorum sen ona bakma sen değerlendir
cansu_dgn @Sevgiiss anonim001 aynen benimde bir kere yumurtlamam olmuştu doktor öyle demişti testlerim ikisi eşitti neredeyse koyuluğu ama satıcıya sorduğumda bana ses attı pik değil canım yumurtlama yok dedi o hep öyle negatif yaklaşıyor dinleme sen onu 😂 o illa bir çizginin diğerinden kopkoyu olmasını yumurtlama sanıyor ama çok saçma herkesin öyle olmak zorunda değil
anonim001 Sevgiiss en üsteki yumurtlama alttaki çatlamaymış ama kadına attıgımda bana yumurtlamada olmamış çatlamama demişti Doktor ultrasonla baktı meğerse ikiside olmuş
anonim001 Sevgiiss onu oan sormak aklıma gelmedi hiç, ama döllemesi için gerekli büyüklükte demişti doktor, benim başka hormonal sorunlarım oldugu için tutmadı doktor ikiz bile olabilir demişti Oyüzdende dediğim gibi o kadına takılı kalma sakın
Sevgiiss cansu_dgn evet aynen öyle dedi. Birde bende pcos yok . İlk bebeğime denediğim ay hamile kaldım. Bana diyor ki yumurta çatlamış etkenden , bu yumurtayla döllenme olması zor