Gulperi8 Kızlar 14 haftalık hamileyim öğlen 12-1 e kadar uyuyorum sonra bebek karnımda aç kaldı diye üzülüyorum sizde durumlar nasıl😅
Aylaa123 Gulperi8 hafta içi 7 de kalkıyorum hafta sonuda en geç 9 da kalkıyorum ama kahvaltı yapmam her ikisinde de 11 i buluyor
Sergul1425 Gulperi8 oğlumu anaokuluna götürdüğüm için 8 de kalkıyorum beraber kahvaltı yapıyoruz ama haftasonu 10 a kadar uyuyorum
Aslaninannesi_ Gulperi8 canım bende hissetmiyordum 17ye girdik şov başladı bildiğin dürtüyor 😀 ama doktorda dedi benimki inanılmaz hareketli ultrasonda bile bir saniye durmuyor belki ondan da olabilir
Aylaa123 Gulperi8 çalısıyorum 😂çalısmasamda erken uyanıyorum öğlene kadar uyuyunca gün bitmiş oluyor benim için zevk almıyorum 😂
Ftmnnr _ozlmm sabah 7′de son uykusuna yatan ben gece boyu 4-5 kere uyanıyorum en son eşim saat 7′de gidiyor işe o gidince 7 den 11′e kadar son uykuma yatıyorum
Tugba9106 Sabah 6 bucukda kalkiyorum çok zoruma gidiyo Malum çocukların okul için kalkıyorum ama ikk büklüm kalkıyorum 33 haftalik hamileyim .Tam uyanamiyorum sersem gibi oluyorum .
Pelinaltnl Tugba9106 kız en azından sende çocukların okulu var benim bünye kendi kendine 6 da kaldırıyor beni bir daha uyuyamıyorum gece de erken uyumuyorum 11 gibi girerim yatağa uyumam 12 yi bulur sabah 6 kalkarım hiç şaşmaz
Pelinaltnl Gulperi8 sabah 6 da uyanıyorum vücudum kendine alarm kurmuş gibi ihtiyaçlarımızı giderip su içip 1 saat kadar tekrar yatıyorum ama gün içinde güzellik uykusu mu ne derler o yarım saat bir saatlik uyku geliyor hep mayışıyorum😂
Alyask Gulperi8 ilk gebelık sanırım 😊 kızımda bende oyleydım esımı yollayıp yatardım 12 1 e kadar sımdı ikinci gebelıgım kızımı okula yolluyorum 8 de kalkıyorum mecbur 😊 tadını çıkarın😎
Tugba9106 Pelinaltnl okul hayatı biraz yorucu koşturmaca hep sonra uyumuyorum ben ev işi yemek ders bilmem ne derken Akşam oluyor. Bu ara zır penguen oldum 34 haftalık hamileyim artik bünyem yoruluyor
_ozlmm Ftmnnr Ben de oğlum sağolsun gece 2-3 kere uyanıyorum sabah 7 de dikiyor ayağa açılmam öğleni buluyor 😂 8 de kahvaltı yapıyoruz uyusun uyuyayım diye gözünün içine bakıyorum 😂
Ftmnnr _ozlmm 😂 çocuk felan yok evde yıllardır öyle geceleri çok sık uyanırım 6-7 gibi uyurum net 11.00′de kalkınca tam uykum almış olurum 😂