emay03 Yellowhazal tıpta randevu nasıl alabildiniz? Ben de Isparta şehir hastanesinde yaptıracaktım ama doktor izne ayrılmış doktorum tıptan randevu al dedi. Eşim de yanımda olsun görsün istiyorum hangi doktoru önerirsiniz?
Yellowhazal emay03 Tıp fakültesini arayıp santralden kadın doğumu bağlatın sekreter yazıyor randevunuzu
emay03 Yellowhazal aradım alabildim çok şükür ama sekreter çok gıcık biriydi. Okan hocaya aldım siz kime yaptırmıştınız eşim de yanımda olsun istiyorum kabul eder mi?
Yellowhazal emay03 Okan hocaya yaptırdım eşimi içeri aldı. Ben normalde de Okan hocaya gidiyorum zaten. normal muayenelere eş almıyor ama detaylı ultrasona eşinizi alıyor. Merak etmeyin.
emay03 Yellowhazal ayy inşallah çok teşekkür ederim. Kimileri Okan hoca için hiç ilgilenmedi parmaklarını bile saymadı yazmış doğru mu? Çabuk mu bitiyor muayene?
Yellowhazal emay03 Okan hoca parmak saymıyor doğru. Parmak eksik olduğu için bebek aldıranlar olduğu için parmak saymıyor. Ama detaylı bir şekilde bakıyor ilgileniyor. 20 dk kadar sürüyor
emay03 Yellowhazal anladım sorun değil o halde. Okan hocanın ücreti ne kadar hatırlıyor musunuz? Ben sormayı unuttum.
Vildan8891 emay03 bende isparta dayım 2 sene önce tıpta yaptırmıştım esimi almışlardı şimdi 13 haftalık olduk bakalım nasıl yapicaz 🥰
yuzirneym minihanim-01 ali hoca videoya izin veriyor evet cihaza zarar veriyormuş ama kısa da olsa izin verdi. İletişimi çok iyi bi hoca, ben kendisinden memnunum
emay03 Vildan8891 tıpta Okan hocaya aldım ben de randevuyu onu öneren beğenen çok kişi vardı. Bazıları eşi alıyor bazıları eşi almıyorlar diyor inşallah alır eşimin de görmesini istiyorum dua ediyorum valla.
emay03 Vildan8891 doğumu nerede yaptınız ben şehir hastanesine gidiyorum normalde ama oradaki perinatoloji doktoru iki aylık izne ayrılmış şu an yok ayrıntılı ultrason için tıpa yönlendirdi doktorum özele gitme önermiyorum dedi.
Vildan8891 emay03 doğumu Kastamonu da yaptım ama eşimi detaylı da almıştı tıpta bunu burda yapicam havvana hanıma gidiyorum.2 kere tıpa gittim ilker hocaya muayene ye eşimi aldı sadece orda saatlerce bekliyorum o yüzden şehir hastanesi ne gidiyorum
emay03 Vildan8891 şehir hastanesinde Şerife hocaya gidiyorum ben de şehir hastanesinde eşi muaneye alıyorlar mı?