mahirsmom 9 Ekim’de Isparta Şehir Hastanesi’ne detaylı ultrasona gideceğim. Burada detaylıya giden var mı? Doktor Ebru Erdemoğlu. Eşi içeri alıyorlar mı ultrason fotoğrafını veriyorlar mı? Gidenler bilgi verebilir mi memnun kaldınız mı?
EsK07 mahirsmom konudan bağımsız ilk kez burada Ispartadan bir hamile görüyorum. Bende Ispartada yaşıyorum 😂 İnşallah güzel sonuçlarla çıkarsınız 🌸🙏🏻
Guldane32 mahirsmom devlet hiç bı şekilde erkek almıyor içeriye bende özel hastane de yaptircam 2 bın dediler fiyatına renkli ultrason da varmış en azından güzel bı hatıra kalsın
mahirsmom Tutaste_ zaten tek doktor var orada da ama bilmiyorum inşallah ultrason fotoğrafını verir bari vermeyenleri de anlamıyorum insanlar hatıra saklıyor mutlu oluyor
mahirsmom Yellowhazal ben de şehirde sıra bulabildim bakalım nasip artık sonuçlar iyi olsun da gerisi önemli değil artık 😇
emay03 Yellowhazal tıpta randevu nasıl alabildiniz? Ben de Isparta şehir hastanesinde yaptıracaktım ama doktor izne ayrılmış doktorum tıptan randevu al dedi. Eşim de yanımda olsun görsün istiyorum hangi doktoru önerirsiniz?
Nezahatozen Ben bahattin baykalda yaptırmıstım yazın 40 dakika kadar incelemişti devlet hastanesinde 10 dakika sürer demişti hemşire
Nezahatozen Guldane32 güleç seçkin kız yurdu var ıyasparka giderken petrol vs var onun hemen üstünde internetten bakarsanız daha net olur