Sevgiiss Kızlar dün yumurtlama diyen oldu daha eşit koyulukta değil diyen oldu. Yumurtlama oldu mı olmadı mı bugün daha koyu beklerken silikleşti kafam çok karıştı
Nur67 Sevgiiss siz bence her ihtimale karşı değerlendirin derim gün aşırı belki bidaha görürsünüz ama sanki olmuş gibi ya
Nur67 Sevgiiss bazen silikleşip birden pik olabilir siz devam esin yine de ama bunu da değerlendirin bence
Sevgiiss Nur67 bilmiyorum aslında adetin 15. Günü yumurtlama 16. Günü çatlama gibi . Afetime uyuyor 30 32 günde olurum yani
Nur67 Sevgiiss okuduğum postlarda vardı böyle olanlar değerlendirmişlerdi siz yine de yumurtalamaymış gibi değerlendirin teste de devam etseydiniz iyi olurdu
Sevgiiss Nur67 bu arada uzayan şeffaf akıntım var sanki yumurtlama gibi ama test yanıltıyor insanın psikolojisini bozuyor. Birden dün eşim yoktu bugünde gece 10 gibi gelecek geç kalmayız demş
poyrazmom_ Bsra30 canım testi yaptıktan sonra 10 dk bekle sonuç öyle çıkıyor 2 çizgi de tam koyu olunca yumurtlama
Sevgiiss poyrazmom_ test sahibi tam yumurta büyümeden çatlamış gebelik oluşmaz dedi . Bende hala test yapıyorum belki yumurtlama olur diye