twn_babymom Merhaba ikiz gebelikte doktorunuzun yasakladığı asla yapmayın dediği veya önerdiği neler var
twinsmom__ twn_babymom benim tüp bebek sizlerle aynı olmayabilirim ama ilk 12hafta ilişki yasaktı uzun yürüyüşler vs
Semagzll twn_babymom ilişki yasaktı yürüyüş vs yasaktı hala da yasak çok yorma kendini dedi benimki biraz kanamalı olunca ekstra dikkat ediyoruz
gizemm0688 twn_babymom 22+3 ikiz gebeyim tüp bebek. Plesenta prevıa olduğumu icin ilişki en basından beri yasak. Agır ıs, egzersiz ve uzun süreli yürüyüşler yasak.
twn_babymom Kontes001 benim ilk 12.haftaya kadar yasaktı sonrasında farklı bir Dr sorduğumda hiçbir sorun yok yasak değil demişti size kaçıncı hafta söylemişti
twn_babymom twinsmom__ uzun yürüyüşde yasaktı ama Dr bana bu konu hakkında birsey söylemedi yarın randevum var soru am doktoruma
twinsmom__ twn_babymom tabii sorun Ben not alırdım evde, gidince unutuyorum diye muayeneden sonra kağıdımı elime alıp tek tek soruyordum😅 Sizde nelerin yasak olduğunu muhakkak sorun hepimizin hamilelik süreci birbirinden farklı