Cihangir09 minikmucizem20 ecopirini ne için kullandığınıza bağlı ne zaman keseceğiniz. Rahim damarlarında direnç varsa 34 35. Haftaya kadar kullanacaksınız, düşük olmasın diye verildiyse genelde gebeliğin ortalarinda kesiliyor
Fulya90- minikmucizem20 bende kullanıyorum 34. Haftada bırakacağım bu ilaç hakkında merak ettiğiniz birsey varsa doktorunuza sorun herkesin kullanis şekli neden kullandığı farklı çünkü
Aycicegi_ minikmucizem20 Ben kullanıyorum. İlk gebeliğimde gebelik zehirlenmesi olduğum için doktorum 33. Haftaya kadar kullandırıyor. Ama her gebenin kullanma nedeni bırakma haftası farklı doktor nasıl uygun gördüyse. Doktorun dediğinin harfi harfine uygulanması taraftarıyım.
minikmucizem20 ikimelekannesii22 ikimelekannesii22 doğum yaptınız mı düzelme oldu mu gebelik te merak ettim de
ikimelekannesii22 minikmucizem20 nasl düzelme anlamadım ilk hamileliğimde kalbi durduğu için önlem amaclı kullandım ikincide suan tekrar hamileyim yine kullanıyorum
minikmucizem20 ikimelekannesii22 hamileliğin kaçıncı haftasına kadar kullandınız ? Gebeliğin belli bir döneminde kesiliyor mu bu ilaç kullanımı onu merak ediyorum
minikmucizem20 ikimelekannesii22 gebeliğin belli bir bölümünde kesiliyor mu bu ilaç doğumun son gününe kadar kullanılıyor mu
Sevgikelebegi777 Ben de kullanıyorum tedbir amaçlı detaylı ultrasonda bir damarda hafif tıkanıklık gözüktü . Niye kötü bir şey mi ki anlamadım neden böyle söylediniz
minikmucizem20 Sevgikelebegi777 gebeliğin son aylarında da kullanılır mı onu merak ettim de ondan yazdım
Sevgikelebegi777 Bana 2.detaylı ultrasona kadar kullan dedi beneğin sağlığı ve küçük kalmaması için dedi Şuan 17 haftalığız 22.haftada çağırdı 1 ay daha kullanacağım yani
minikmucizem20 Sevgikelebegi777 Sevgikelebegi777 doğumun sonuna kadar kullanmak gerekmiyor mu bazıları son günlerde kullanmış ta
ikimelekannesii22 minikmucizem20 hayır doğuma kadar hiçbişey kullanmadım şükür bi sorun olmadı doktorun der sanada bırak veya bırakma diye bende pıhtılaşma yoktu sadece önlem amaclı kullandım
Fulya90- minikmucizem20 doğumun sonlarına kadar kullanılmaz bi yerde kesiliyor adı üstünde kan sulandırı doğumdan 1 kaç hafta önce biraktiriyorlar ki doğumda fazla kanama olmasın
Cihangir09 minikmucizem20 hayir tamamen bırakılıyor iğne kullanılmıyor bende direnç için kullanıyorum ilk gebeligimde gebelik zehirlenmesi geçirdim