Lavya Şu an birebir aynı durumu yaşıyorum Allah evlatlarımın sağlığına zarar getirmesin ama bu kadar erken olmasını istemezdim açıkçası çünkü daha ilk oğlumun yorgunlugunu atamadan tam ferahlıyorum derken ikinci kez hamile olduğumu Öğrendim ve ev işlerine yemeğe temizliğe kendime bakımıma yetemiyorum sadece oğlumun bakımı ile ilgilenebiliyorum eşim sürekli görevde hep tek başımayım hem kendi annem hem kayınvalidem de çalışıyor onların da çocuğa bakma gibi bir durumu yok bana yardımcı olamazlar iyi bir yönünü düşünüyorum o da mutluluğumu ikiye katlanacak bir de oğlumun hayat boyu en iyi arkadaşı olacak evde sıkılmayacak beraber oynayabilecekler daha büyükken kardeşi olsaydı belki kıskançlık krizleri ya da kardeşi istememe gibi şeyler yaşayabilirdik ama daha çok küçük olduğu için böyle şeyler de yaşamayacağım hakikaten beraber büyüyecekler Allah yardımcımız olsun ama kesinlikle bu doğumdan sonra spiral taktırmayı düşünüyorum Allahın izniyle tekrar hamile falan kalmayı kesinlikle istemiyorum eşimle evlenir evlenmez çocuğumuz oldu evliliğin tadını çıkaramıyorum gezemiyoruz evlenemiyoruz sıkacağız dişimizi artık Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten çok zor