Zambak-12 Merhaba bugün kan sonucum çıkmış doktora gıdıcem fakat aranızda hemsıre olan doktor olan kan sonuçlarından anlayan varsa degerkerıme bakabilir mi
nununundunyasi Zambak-12 demirin düşük değil canım yanlış yorumlanmış, sadece folik asitin düşük ve muhtemelen gebelik yeni bu yüzden folik asit çokça önemli hemen bugun başlamak gerekiyor doktor önerisiyle
likapaa53 Canım tebrikler hamilesin gayette iyi çıkmış sonucun 2 gün sonra tekrarlayıp sağlıklı artıyor mu diye kontrol sağlarsın değerin 1500 üstüne çıktığında kese görmeye gidebilirsin kadın doğuma🤗
Zambak-12 likapaa53 folik asit ve demir düşük çıkmış galiba suan ucun bır problem oluşturur mu çok teskkeur ederım
Zambak-12 Nur67 teşekkür ederim çoluk asit ve demir galıba düşük çıkmış şekerle ılgılı falan bir problem var mı
Zambak-12 nununundunyasi yarın için randevu aldım zar zır doktor buldum yarın da hastaneye kan verıp kadın dogumcuyla konusucam kese oluşunca da ıcıme sinen bir doktorla devam ederim inşallah benim folik asit hep düşük zaten geçen sene de evlenmeden tahlil verdıgımde dusuktu ılac kullandım ondan önceki sene de düşük çıkmış
nununundunyasi Zambak-12 gebelik planlandığı andan itibaren alınması gereken bir vitamin grubu kendisi eğer ilaca rağmen düşük seyrediyosa dozu vs değişmeliydi yarın gözükecek olmanız çok iyi olmuş
Nes7616 Demir yüksek çıkmış ama sorun değil gebesiniz 5.5 haftalık falan folik asit az düşük ama o da sorun değil şimdi folik asit kullanmaya başlayacaksınız ilk 3 ay sadece folik asit takviye verilmez