2princessmother Kızlar indirim var bilginiz olsun kaçırmayın 2 al 1 öde kampanyası var 🌸 birçok üründe
Mervealya1992 2princessmother migrosun miniesi cok guzel kızıma yıllardır kullandım bakalım gercekten fiyat artısı yoksa alırım
Mervealya1992 2princessmother bide 2 katına cıkarıp mı yapmıslar eşim daha yenı aldı bez kılot dedi onlar
2princessmother Badehandekuzey 1-2-3-4-5-6-7-8birçok beden var canım stoklar hızlı tükeniyor ben verdi sipariş hemen kaçırma bence Bebek deterjanı ıslak mendil mama tuvalet kağıdı kağıt havlu birçok üründe var 😊
2princessmother Mervealya1992 Mervealya1992 yok canım daha 10 gün önce bugün aldığım fiyata bir tane aldım 😊 bugün aynı fiyata 2 paket aldım
Mervealya1992 Seliiiiiiiiin eşim daha dun mınıes aldı ıkıncı bebege onlar degıl kılot bez doyor elde kalanlar bıde 2 katı yapmıslar dedi mınıes ıcın dedi ama
Mervealya1992 Seliiiiiiiiin bez arayındaysan 4 paket molfix aldım 2 ay onu kıllancak sonra mınıese geçicem ikk kızıma 2 bıcık sene onu kullandım sızma kaka gecırme asla olmadı tüm akeabalarım benden snra dogurdu hepsi ona gecmışti
2princessmother Seliiiiiiiiin kullanmadım canım ama kullananlar memnun aldım bakalım eğer iyi gelmezse kiracımızın durumu iyi değil bebeği var ona veririm kullanır 😊
2princessmother Mervealya1992 minies için indirim yok ama canım belirli markalar için geçerli sitesine girip bakabilirsin Prima slepyy ve goon için geçerli sanırsam Bende daha 10 gün önce aldım migrostan slepyy yine fiyat aldım bugünde aynı fiyattan aldım bir alana bir bedava şeklinde 😊
Mervealya1992 2princessmother ozaman slepyede bakarım cnm ama ben slpy 1 sene kullandım hep sızdırdı çişini kakayı hep geciriypr bılgın olsun ondan mınıese donmustum
2princessmother Mervealya1992 kızım 2 yaşında bende 2 senedir kullanıyorum hiç öyle sorun olmadı bizde şans işi biraz 😄🤦♀️
2princessmother Kızlar mesela bir paketi 240 lira 50 adet var Ama kampanya ile 2 paket yeni 100 adet 240a alıyorsunuz Bir paketi 120ye geliyor 😊 O fiyata bez mi kaldı bacım goon güzel marka kullananlar memnun
Mervealya1992 2princessmother evet gercektne şans işi prima bıle denemiştim olmamıştı 😂 bu bebegımdede arrk deneme yanılma yapacagız
Enfal_06 Limonlukekkk ya ben goonu hiç beğenmedim cırt cırt yerleri yapışık açana kadar bezi yırtıyorum tüm paketleri mi böyle e bebekten aldım başka yerdekiler öyle mi acaba