Cicegiburnunda Nprmalde hamis olmadan once cok.cips yerdim cok.severim canim cok.cekti ve bitane yedim oyle seyler diyolarki yedigime pisman oldum napiyim canim cok cekiyodu😓
AysegulAloluAcikgoz Cicegiburnunda Valla ben yiyorum biliyorum zararli ama asitli seyler icmiyorum yada baska zararli birseyde yemiyorum tek yedigim zararli sey cips 😊 Rabbim korusun o kadar uzulme takma kafana nefsini koreltecek kadar yemende sıkinti olmaz.
Saratln Cicegiburnunda çok abartmamak şartıyla yedim bende.. ama sade cipslerden. Baharatlı olan herşeyi ve asitli içecekleri içmiyorum... 😊
YavuzunSelini Cicegiburnunda Ay abartmayin Allah aşkına ne istiyorsanız yiyin bikereden birsey olmaz ben cigerde yedim pisirdimde çilekte yedim sucukta cipste herşeyden yedim bebegimde sapasağlam çok şükür bu kadar takıntı yapipta hamileligi zehir etmeyin kendinize
Drycgds Cicegiburnunda valla canın cekiyosa yicen benim canım çiğ balık cekmişti bişy olur diye korktum yemedim herkez niye yemedim parmagını değdirip bakcaktın dediler ☺️ Deli gibide acı ve tursu yiyorum 2 gündür tuzdan şişcem ama yemezsemde ölcekmişim gibi aklım heo onlarda 😅
Cicegiburnunda AysegulAloluAcikgoz ya bizimkilere kalsa hic hic hic yememem gerek marketten hicbisey tuketmemek gerek sureklidd organik urun nerde bulcan koyde yasamiyoz 😉
Cicegiburnunda YavuzunSelini ben cok takılmıyorum da cevremdekiler sağolsun yedigim seyden de zevk alamıyorum sayelerinde
Nerm7n Ben hamilelikten önce çok sıkı dikkat ederdim. Hamile kaldıktan sonra önüme çıkanı yiyorum ayırt etmeksizin😂😂😂
Cicegiburnunda Nerm7n ohhhhhhh bende yiyorum da o kadar laf ediyolar ki zevk alamiyorum yedigimden aman onu yeme aman disarda bisey yeme aman tavuk yeme aman organik ye vs vs 😅
Cicegiburnunda Drycgds ahahahshshshaha bende acıya hayır diyemiyorum şu cin biber turşusu var ya anaaaaam 😍😅😅😅
Aryaa Birkereden birsey olmaz ama birdaha yapmayin evet bebek dogdugunda sapa saglam olabilir ama katki maddelerj ve sagliksiz urunler yediginizde cocugunuzun ilerki yalarda epez seker hasta bunun gibi birtakim seyler olmasina katkida bulunmma hakkiniz yok biir anne olarak yemegin derim tabi karar sizin. Benimde bir kizim var alti uadinda ve simdide hamileyim onanin yedikleriniz ileki uaslarda cocugunuzu cok etkiliyor benim kizimda hamileyken hamilelik sekerim cikti ve ben seker beyaz ekmek unlu utinler sagliksiz olan hic ir seu yemeddim tuz ve kizim simdi marketteki cukulata seker tuz hamur isi sevmez evde bile cukulatami yaptm gercek kakaodan otar seyler verdim neyse demem oki. Su bi gercek ne yersen onsun. Katkizis ve saglikli beslenirsen izun yillarca saglikli ve kaliteli yasarsin ha abur cubir yersen uzun uasarsin onu kimse bilemez ama su bi gercek hastaliklarla gecer omrumuz bu arada bu laflarim size degil sadece bilgi acisindan soyledim tabimi karar sizin sevgiler saglikli huzurlu gebelik diliyorum butun hamilelere🙏❤️
Mrvdmt Cicegiburnunda canım canını skma benim doğumuma 9 gün kaldı ve hamileliğim boyuncada cipsde yedim herseyde yedim yani şimdilik hicbir skntimiz da yok çok şükür bebeğimin kilosuda sağliğıda yerinde rabbime şükür..
Ahahgshrbbr Cicegiburnunda ohooi 36 haftaligim yiyirum hala millet de oju yeme bunu yeme acmi kalcaz Allahallah