meryinthemood Doktorum bana saatte bir pıt yapsa yeter dedi. Soluma yatıyorum az fakat sırt üstü yattığımda daha çok hissediyorum. Bebeğin hareketleri çok güçlü değil ama 25. hafta bebek hareketlerini saymak için çok erken değil mi
emel16 meryinthemood bende 24 deyim bnm de düzenli değil hangi haftadan sonra takip etmeli acaba bende burda bekleyeyim
Festinalente meryinthemood saatte bır ıcın çok erken bence bazen saatlerce hareket etmeyebılıt benım de 27 haftalık bazen hıc hareket etmıyor bazen çok hareketli degısıyor
Annelikmghb meryinthemood o haftalarda normal canim bende tedirgin olurdum ama hic hissetmezsen kork uyuyor bebekler gelisimleri icin onemli. 26+4 biraz daha hareketli benimki.
meryinthemood emel16 internette 28. hafts diyor doktora göre saatte bir hareket etmesi lazım. Simdi gece uyandığımda bile hareket etmeyince korkuyorum ister istemez
meryinthemood Festinalente bence de çocuğun kilosu 1000 gram bile olmadan bu kadar çok hissetmemi beklemesi biraz tuhaf bir de plasentamın konumu da ön duvarda tampon görevi gördüğü için hissetmem de zor bunu bildiği halde korkuttu beni🤦♀️
Festinalente meryinthemood hiç korkma mesela benim bebek çok hareketlı bır bebek ama bazen çok az hareket ediyor gün içinde hıssedıyorsan normal sürekli oynayacak hali yok genelde anne karnında uyuyolarmıs
meryinthemood Festinalente sağ olun teşekkür ederim. Gece bile uyanıp hareket hissediyor muyum diye bakacak kadar takmıştım kafaya 🤦♀️
meryinthemood Festinalente sağ olun teşekkür ederim. Gece bile uyanıp hareket hissediyor muyum diye bakacak kadar takmıştım kafaya 🤦♀️
meryinthemood Annelikmghb yok ya gün içerisinde hissediyorum bazen saat 7den sonra ve sabah işe gitmek için uyandığımda fazla hareket hissedemiyorum o zaman korkuyorum sadece ama herhalde uyuyor o saatlerde sıpa😅
Annelikmghb meryinthemood ilerleyen haftalarda daha cok hissedeceksin canim saglikla gelsin bebislerimiz 🥰