Bunu yazmam için çok geç oldu ama yazmak istedim :)
08.09 pazar günüydü ailecek millet bahçesine gittik bi kaç saat orda gezdik sonra eve geldik saat gece 11-12 falandı sağ taraf kasığımla bacağımı arasında bi ağrı vardı kendi kendime dalga geçiyorum yarın doğurcam faln diye ablam da şehir dışından gelmişti pazartesi günü akşam 9 da bileti var sürekli ablama mesaj atıyorum biletini iptal et ben doğurcam senin için yarın doğururum faln diye hatta ben buna 1 hafta önceden başladım gitme doğurcam deyip duruyorum sürekli ama benim ne ağrım var ne sancım neyse o gün gece biraz çömelme falan yaptım öylesine sonra uyudum sabah 12 de kalktım lavaboya gittim ama o ağrı hala var bacağımdaki önemsemedim yatağıma geldim biraz daha uyumak için yattım tam dalarken böyle pıt diye bi ses duydum ama hala kendi kendime dalga geçiyorum aha suyum patladı faln diye tam o ara ablam aradı kahvaltıya gel anneme diye ben hala biletini iptal et doğurcam diyorum tam bunun dalgasını yaparken suyum geldi 😂😂 ben şok suyum geldi galiba dedim inanmıyorlar bana tuvalete gittim bende inanmıyorum böyle kesik kesik geliyor bişeyler az bekleyip emin olduktan sonra doktoruma yazdım hemen gel dedi hazırlanıp hastaneye gittik saat 14:00 da yatışım yapıldı sancı falan hiç bişe yok açılma yok başladık suni sancıya ilk çok güzeldi her şey 😂 bi kaç saat sonra ben yerlere yatmaya başladım saat 6 gibi falan sancım sıklaştı açılmam da 6 cm falan olmuştu ama ben dayanamıyorum artık en son istemiyorum beni sezeryan a alın dedim eşim bana çok destek oldu o süreçte ağrıdan nefes almayı bile unutuyosun bide sürekli açılmana bakılıyor onlar bakarken daha çok sancın oluyor fena bişeydi neyse ebe geldi açılmama baktı ben sezeryan isteyince 6 cm olmuş çok güzel ilerliyorsun biraz daha sabret lütfen sezeryan a alırsam çok pişman olursun az daha dayana falan diye beni teselli ediyor sonra saat 20:00 da 8-9 cm olmuştu ve öyle bi sancı girdi ki dayanılmazdı ebe geldi açılmaya baktı gidiyoruz dedi doğum haneye gittik birlikte çatala aldılar zorlu kısım orda başladı sancı geliyor ıkınma istegi geliyor ama bebek çıkmıyor baya denedik olmadı meğer bizim hanım efendi eli suratında çıkmak istemiş çıkmayınca biz strese girdik bebeğin kalp atışı yavaşladı bunların hepsini duyuyorum tabi bende bi korku başladı doktor sakın ıkınma nefes al sadece diyor bi yandan sancı bi yandan ıkınma istegi geliyor ben kendimi tutuyorum ama çok zor o an zaten bebekten başka bişe düşünemiyorsun en son doktorum yerde ıkındırcam dedi sonra bebeğin kalp atışı düzeldi biraz hocam geliyo dedim son bi kez deneyelim dedi biri karnıma bastırdı ben aldığım nefesi aslaaa bırakmadım öyle bi ıkındım ki bebek çıkana kadar çünkü çok korkmuştum kızıma bişe olacak diye tam o esnada kızım doğdu ama o anın tarifi yokk öyle güzeldi ki hem rahatlıyosun hem buz gibi doğum hanenin içinde kucağına sıcacık bebeğini koyuyorlar o an doktorum bana dikiş atmaya başladı attığı her dikişi hissediyorum ama kızımı düşünmekten canım bile yanmıyor o anki psikolojiyle benim kızım ben doğurdum falan dedim ebelere 😂😂 aşırı komikti benim falan dedim sürekli kızımla konuştum doktorum beni dikerken bol bol güzel kızım hoş geldin falan diye 😂 sonra odaya geçtik bitti
Kızlar size tavsiyem güzel nefes alıp verin her şeyin başı nefes almak en önemli şey eşinizin desteği eşim olmasa ben asla doğuramazdım her sancı girdiğinde bana masaj yaptı ben nefes almayı unuttum o bana derin derin nefes almam için yol gösterdi onun sayesinde o sancılarla başa çıktım doktorunuzu çok iyi dinleyin ne diyosa kesinlikle yapın bide son olarak lavma yı geç yaptırmayın 😂 benimkini unuttular galiba doğumdan yarım saat 40 dakika önce yaptılar hem tuvalete gitmek hem o sancıyı çekmek çok zor benim doğum hikayemde böyleydi umarım okur ve beğenirsiniz 😂🫶🏼