Selam kızlar bende kendi doğum hikayemi anlatacağım günü sabırsızlıkla bekliyordum.. lütfen etkilenenler okumasın
2 gün önce doktor muayenemde 2 cm açıklık olduğu söylendi ama muhtemelen bana zar sıyırma işlemi yaptığı için inanılmaaaz canım acıdı o çatı sandalyesinin bacağını falan kırdım 😂😂😂 sonraki gün sabahtan gel yatışını yaparız dedi doktor benim çok kanamam oldu regl gibi yani bugün geldim sabahtan yatışımı yaptım yine aynı işlemi yaptı ama bu sefer o kadaf acıtmadı neyse giyindik hazırlandık sancı çekmeye sancılarım var ama yeterli değildi düzenliydi doktor da suyumu patlattı zaten ipin ucu orda koptu ben normal doğuran herkesi içten bi şekilde tebrik ediyorum yani ben yapamadım kızlar belim ayrıldı yani detay vermeyeyim sonrasında sezeryana alın diye yalvardım genel anestezi istedim ama kek yediğim için spinal olcak dendi dedim tamam HADİ NE DURUYOSUNUZ 😂😂😂 yani ameliyat masasında bile sancım vardı sezeryam oldum evet zor ikiside zor ama en azından aprı kesici vurulunca biraz olsun hafifliyo ağrılar 🙈 allah isteyen herkese nasip etsin ve tüm hamileleri bi solukta kurtarsın