38+3 haftalık muayene için geldiğim gün de yatış yapıldı doğum için. Son 1 aydır karın çevresi geriliği söylendi. 3 hafta kadar fark vardı . Geçen hafta 2 haftaya düşmüş demişti Dr bu hafta 3 haftadan da fazla çıktı perinatoloji yönlerdirnce oda doğum önerisi dedi Dr yatış verdi hemen dedim yarın gelsem olmaz bebek ölür felan risk alamam dedi . Bende korktum hastanede tekim kimse yoktu da eşim gelesiye bekledim sonra yatışa geçtim 4 gibi yatırdılar normal doğum için 2 cm açıklık vardı ama sancım yoktu az sonra suni sancı verdiler alttan oda çok sancı yapmadı damardan verdiler böyle böyle sürekli açılmama gelen giden bakıyor 4 cm oldu sonra benim sancılarım da artmaya başladı duracak gibi değildim. Ameliyathaneye aldılar 7:30 8 gibi orda bidaha bakıldı 7 cm denilip apar topar çıkarmaya çalıştılar çocuğu ama ben kafa baskını bile hissetmiyorum aşagı da canım acıyor suni sancıdan kasıklarım çok kötüydü o sırada ebeler de karnıma baskı uyguluyor .ben duramıyorum o kdr canım acıyor ki dur diye herkes toplandı başıma baktım ebenin biri diziyle bastrıyor dayanacak gücüm yok bağırdıkça yerimde duramıyorum onlarda bana bağırıyorlar en son nöbetçi Dr ameliyathaneye alalım dedi sezaryene ebe ordan hocam yırtıldı artık doğursun dedi ebe hala baskıya devam ediyor ben mahvoldum altlarında mahvettiniz beni diye bağırıyorum tam gözlerim gitti dedim tamam ben gittim artık ya da çocukda oksijensiz kalıyor nefes al diyorlardı oda öyle gitti derken birden çıktı şükür son bittim dediğim yerde geldi. Kanamam aşırı var kan sulandırıcı kullanıyordum yatış yaparken sürekli her bakma da kan da atıyorum. Dikmeye başladı ebe konuşuyor hala biz güzelce dogurtacaktık kendin kendini yırttın bide beni mahvettin diyorsun diye biz senin iyiliğin için uğraştık dedi dedim kusura bakmayın dikiyor bi yandan bi yandan kan gidiyor benden hala tampon koyup serumla kan durdurucu verdiler biri bütesite bende doguöhane de kaldım bebeğimi göremeden kuvez e aldılar. İkinci takıp servise alacaklar ama bebeğin ilk kan düşük çıkmış ikinci biraz iyi geldi dediler üçüncü alınacak denildi çocuğu hiç göremedim. Saat 02:00 de Dr çevre illlerde kan da oksijen düşük çıktığı için bir cihaz aramış Denizli de müsait olduğu için ambulansla babası oraya gittiler 3 gün orda cihaza bağlı kalacakmış ben kaldım arkalarında çok kötüyüm ilk dogumhm bile bu kadar zor değildi bebeğime kavuşabilecekmiyüm dua edin nolur dünya dua ile dönüyor bebeğim sağ Salim geri gelsin