Ebalp Veeee artık banada buraya doğum hikayemi yazmak düştü Kızlar belki aranızda bilenler vardır 30. Haftadan beri erken doğum riskim vardı zor süreçten geçerek çok şükür bugünlere gelebildik. Bebeğim makat geliş olduğu için doktorum dönmezse zorunlu sezaryen yapıcaz demişti , dün kontrolüm vardı benim ve persembe aksamıda eşimle hep şakalaştım bak görürsün ben doğurucam yarın diyee anamm cidden şaka gerçek oldu 😄😄 kontrole gelirimii nstde düzenli sancılar çıktı 10 dakikada bir doktorumda ben seni istersen böyle 1 hafta daha bekletim ama riske atmak istemiyorum dedi çünkü bebek plasentadan ayrılır veya bacagı alttan çıkar Allah korusun daha zorlasır isimiz dedi riske atmayalim bugun alalım doğuma seni dedi tabi ben bi heyecanlandım hemde nasıl seviniyorum yavruma kavuşucam diye hemen evime gittim banyomu yaptım esyalarımıda aldık cümbür cemaat hastaneye esimde polisti hemen işinden izin aldı geldi ve doğum saati yaklaştı lavman yaptılar sonra doğumhaneye spinal oldum iğnemi vurdular 💃💃 nasıl heyecanlıyım ama herkesin gözü yaşlı ben kendimi tutuyorum ağlamamak için takii bebeğimi o an görene kadar sesini duyduğum ann benim gözyaşları sel oldu gitti minnakmı minnak bii paşa teyzelerii okadar tatlı ki sarışın bembeyaz tenli bir ogluşum olduu meger karnındayken hissettiğin duygu hiç bir sey degilmiş kucağına alınca anlıyosun anneliği bu benimmi diyosun benim için en zor an ağrilar oldu kızlar ama ne kadar yürüyüs yaparsanız okadar iyi oluyor çok sükür süan ağrılarım daha az baya uzun olduu kızlat hakkınızı helal edin Rabbim doğum yapacak tüm güzel annelerimizin yardımcısı olsun hepinizi bir nefeste kurtarsın inşallah 🙏🙏 Biz artıj happu kidse Allah'a emanet olunn 😍😍🙌🙌
Deletedmom56 Ebalp darısı başımıza inşallah hayırlı olsun güle güle büyüt evladını Vatana millete hayırlı evlat oldun ❤️👋
Yenianneyimmm Ebalp allah analı babalı büyütsün inşallah ☺️ Darısı bizim başımıza hayırlısıyla bende 36+1 oldum 1 hafta sonra gelse keşke ☺️☺️
Gulzar Ebalp yaa ne güzel Allah analı babalı büyütsün inşAllah 😍💗son zamanlarda çok görüyorum 37+3 de doğuranlar bende tam 37 haftalığım ne heyecan verici olurdu bende 3 gün sonra doğursam 😄🤷🏻♀️Peki son zaman hiç belirtin oluyormuydu yoksa anidenmi geldi?
Ebalp Yenianneyimmm amin inşallahh az kalmış annesi sizinde saglıcakla dogru vakitte gelir inşallah 😊
Ebalp Gulzar sagol canım oluyodu benim belim ara ara agrıyordu kasıklarım falan ağrıyorru gecesindende olmustu agrim zaten 😊