Duyguuusdt Kızlar eşimin doğum günü yaklaşıyor ve o gün bende kızımızı doğurabilirim 😀 hediye ne alayım şimdiden düşünüyorum yardımcı olun lütfen
Mervealya1992 Duyguuusdt erkegw alıncak şeyler belli saat gömlek pek bıseyde yok ben cuzdan yaptırmıştım ısımlı
iremhzl Duyguuusdt ben evlilik yildonumumuzde telefon kabi aldim suan cok masraf var corapta alsaniz yeter yani dusunmek onemli paraniza gore
Duyguuusdt Orası öyle tabiki de işte insan özel bişey istiyo erkeklere de bişey bulmak ne kadardır zor Merve32- denizleo09
Merve32- Duyguuusdt daha özel ne olabilir bebeğinizden başka 🥰 erkeklere hediye bulmak aynen çok zor bizim de evlilik yıl dönümümüz yaklaşıyor ben de bulamadım daha bişey 🙃 ben doğum günün de sen pırlantadan bileklik almıştım çok şıktı isterseniz bakablirsiniz siz de
Merve-betul Duyguuusdt bizim de Ekim 20 yıl dönümü aslında 12 de nikah 12 düğün 20 bende düşünüyorum 🤷
Edailkemomm Biz hediye almıyoruz 😀😀 sadece eksiğim varsa evde onu alıyo oda olması gereken öyle başka zaman birşey görürse alır özel günlerde kutlama yok bizim 😄
Duyguuusdt Edailkemomm bizde öyle özellikle kutlamıyorz aslında eksik biseyi de yok alsam ayakkabı kıyafet dolu
Mervealya1992 Duyguuusdt bende hersey yaptım daha bısy almıom hahha ısyerıne yenılebılen cıcek yolluyorum yesınler diue hahaha ama ben ıphone eobot kırutma mk hepsını aldırıyorum kurutma mk kaldı suan hahaha
Mervealya1992 Duyguuusdt valla sana diyim ilk işin robot olsn hamıleym ohh duny varmıs 😂😂 tek mutfak bulasm yıkamak bana kalıyor kurutma mk aldımmı camasırada son hahahahah