_Nohut_ Melekannedi Suyumuz iyi ama haftamıza göre küçügüz biraz. Kilomuz az gibi, Son kontrolde 32 hafta da 40 Cm 1500 kiloydu. Doktorlar normalinden küçük bi bebek oldugunu söylüyor. Baktıgımda 2 - 3 hafta geriden geliyoruz, Ama ben herşeyin iyi olduguna inanıyorum, Başlarda çok kafama takıyordum.
Melekannedi _Nohut_ hakkınızda hayırlısı 26+5 bende önden gidiyor dedi kilosu 1.100 gr mış erken doğum riskin var dediler suyu fazlaymış
_Nohut_ Mariam2 İlk gün belki evet ama sonraki günlere etki edecegini sanmıyorum, Okudugum kadarıyla verdikleri şeker 2 dilim baklavaya eşitmiş, Ve şeker bebegin saglıgı için gerçekten önemli, Yinede tabi kendiniz için iyi olanı siz bilirsiniz.
_Nohut_ Gkya bu arada streste şekeri yükseltebiliyor degeriniz yüksekmi bilmiyorum yüksekse hastane stresindende olabilir
Lylla _Nohut_ siz hangi ülkedesiniz acaba çokmuş ya 2 saat beklemek 3 kere kan vermek falan mecbur tek gidicem inşallah kötü olmam 🥲
_Nohut_ Lylla Burda söylemiyimde ülkeyi, Beklemek biraz sıkıcı evet ben beklerken orda uyudum biraz bi yer verdiler, Ben sonrasında eve gelirken kötü oldum oturup bişeyler yedim içtim biraz iyi hissedince kendimi eve zor attım ama o gün bütün gün kötüydüm.
Lylla _Nohut_ ben aç gittim bana dedi ki kahvaltı etmen gerekiyor sonra bişeyler yedim orda sonra suyu içirip 1 saat sonra kan aldı yani aç gitmek gerekmiyormuş yedirdi bana demekki her yerde farklı yapıyorlar
_Nohut_ Lylla Sizinki biraz degişikmiş, Bende önce açlık şekerini ölçtüler, Daha sonra o içecegi içtim, 1 saat sonra kan alındı, 1 daha bekledikten sonra tekrar kan alındı, Toplamda 3 tüp ama aynı anda degil 🤷🏻♀️