Ben doğum yapalı 7 buçuk ay oldu baya baya geç kaldım aslında ama şimdi öyle içimden geldi yazmak. Öncelikle Rabbim evlat isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin 🙏🏼
Şubat 5 ; çok sevdiğim ablam uzun zamandır istediğimiz bi kısır günü planlamıştık o günde yapmış beni de çağırdı sağolsun iste sohbet muhabbet yedik içtik derken bana hadi gizo sende tolg Show gibi ayağını uzat bakayım üst üste dedi bende yaptım ama baya zorla sonra sıçtın iki güne doğurursun dedi 😂😂
Eve geçecektim kendisi de 6 buçuk aylık hamile o zaman bana oğlunun yatağını falan gösterdi buraya koydum beşiği şurası dar oluyordu falan konuşurken birden bi sızma geldi ama aklıma bile gelmedi suyumun olacağı ben altıma kaçırdım zannettim ama ona da bişey diyemedim çok panik biri bişey olur ona da diye ses etmedim eve geçerken merdivenleri suyumla beraber şap şap indim kendimi nasıl lavaboya attım bilmiyorum sonra eşimi aradım dedim panik yapma suyum geldi ama ben iyiyim sonra o geldi falan benim hala suyum geliyor tabi doktorumu aradım biraz daha bekle dedi okey dedim oğluma aldığım bezi ben bitirdim 😂😂 eşime
yemek hazırladım yedi kaldırdım annemi aradı anne böyle böyle diye annem inanmadı eşim en son anne ekmek çarpsın ki gizem doğuruyor dedi annem geldi has gidelim falan dedi ben durun dedim ama dinlemediler hastaneye gittik ebe ntsye bağladı muayene etti falan 1 cm açıklık var dedi doktoru aradı ister gitsin ister kalsın demiş bende gitmek istedim ama annem hiç istemedi inat olduğum için sustu eve gittik falan suyum az da olsa geliyor hala bişeyler yedim öyle uyuduk sabah 8 de kahvaltı yapıp çıktık hastanede tekrar bi nts oldu doktorum muayene etti kim korkuttu seni daha günün var dedi sonra ultrason falan suyun kalmamış dedi çocukda zaten ters dönmüş dedi benim 7 ayıma kadar oğlumun başı hep yukardaydı en son ki kontrolde aşağı inmişti diğer hafta tekrar yukarıdaydı yani normal istesemde olmayacakmış neyse hemen ameliyat dedi 1 de alıcaz tamam dedik yatış yapıldı odaya yerleştik falan doktor hemen gidiyoruz dedi çok stabilim ne korku ne heyecan ama o kapıdan içeri girince istemsiz bi şekilde ağlama tuttu beni spinal anestezi oldum başladılar işte o an kusucak gibi oldum ve beynim patlayacaktı nerdeyse hemen söyledim ilaç verdiler dindi ağrım 13 30 da oğluma kavuştum o kadar çabuk oldu ki 15 dakka dahi sürmedi ve ağlamadı o kadar korktum ki o an ne oluyor diye kaç kere
sorduğumu hatırlamıyorum sonra bi ufak ses geldi hissettiklerimi anlatamam ebe ne kadar elit bi bebeksin sen ağlamayı da bilmiyor dedi ve böylece oğlumu 37+4 6 Şubat miraç günü doğurmuş oldum. Onu çok ama çok seviyorum ve onu bana bağışlayan Rabbime binlerce kez hamdolsun 🙏🏼🙏🏼