Nazella İkizlerim olack ve sırtım ve kasıklarım çok ağrıyor bazen bi sancı vurmuş gibi oluyor sonra gidiyor benim gibi durumda olan varsa yazabilir mi
Yakamoz20 Nazella rahim genişliyor canım ondandır ve senin extra daha genişler iki can var büyüyor 🥰 lekelenme olmadıkça korkma canım
melissannesi Nazella normal olan herşeyi 2 ile çarparsanız sizin ilk zamanlarınız biraz daha agır geçer ama sıkıntılı değildir ferah olur. Ne zaman öğrendiniz ikiz oldugunu ilk muaynede sonraki haftalardamı belirdi
Semagzll Nazella bende ikiz gebesiyim canım aynı şikayetler bende de var ve geçmeyen bı bel ağrısı doktorum da normal dedi uzanın bol bol dinlenin ☺️
Nazella melissannesi ben beş haftalıken hamile oldugumu öğrendim ama tek ti sonra bir ay sonra gidiyimde ikiz olduğunu öğrendim
Semagzll Nazella önce birisine kız dediler sonraki kontrolde ikisi de erkek dediler bı ay daha beklicez canım
Nazella Hilal1407 18 haftalık oldum ama gündüz bişeyim yok yatmaya geldiğimde vajinamın ordaki kemik bir sızlıyor bir sızlıyor ağlıycam acımdan kıvranıyorum yatmak istemiyorum artik ☹️