Kubrabsyg Minicikbal normalde 16 dan aşağı söylemiyorlar ama ben o gün iyi doktora denk geldim 13 haftada söyledi netti çünkü bayağı 😌 diğer oğlumda 15 haftalık söyledi
Minicikbal Kubrabsyg bende gidecem yarın tam 13 haftalık oluyorum ama bakalım süpriz yapacak arkadaşlarımız da diyecem ona demesin cinsiyeti bana
CeylanAk Minicikbal oglum olacakmis öğrenince bi oh çekmedim değil belirsizlik kötü ne alacağını bilemiyorsun oğlum veya kızım diye sevemiyorsun 😂
Nurgrdp Minicikbal Devlet hastahaneleri genelde özel hastahanelere göre geç söyleyebiliyor en azından ben öyle gözlemledim öyle duydum 16 haftadan itibaren yavaş yavaş siz sorunca paylaşıyorlar.. Eşinizin belirttiği çok erken bir zaman o haftada hiç ama hiç duymadım..
Zeynep3 Özeli devleti yok valla doktor iyiyse hemen söylüyor benim doktorum 18. Haftada bile beni oyaladı bir de özeldi , çıktım ertesi gün devlete gittim adam hemen söyledi erkek diye . Hemen doktorumu değiştirdim tabii oğlumda 😀😀
Minicikbal Zeynep3 bakalım görcez ilk defa gidicem bu doktora çok öneriyorlardı normalde özele gidiyorum
myavocado Minicikbal üç mü ? Ne zaman görürse o zaman söyler. Bazen 19-20. haftalarda bile bebek pozisyonundan dolayı göstermiyor, böyle olursa doktor size bir şey diyemiyor. Ama üçüncü haftada cinsiyet diye bir şey zaten mümkün değil, 3. haftada kese bile yok
myavocado Minicikbal 😅 Görmedim onu pardon. Benim özel hastanede 12. hafta doktor bir şey söylememişti görmemişti, 14. hafta %90 erkek dedi, sonraki haftalarda değişmedi erkek bebeğim. Ama poziyonundan dolayı bacak arasını göremezse bir şey söyleyemez şans işi biraz da