fatos Kizlar nasil gidiyo hamilelik. Ben yatiyorum surekli dinlenmekten skldm resmen. Hep yatasim var az az mide bulantilarimda basladi gibi bu hep boyle mi surck
humaninannesi61 fatos Ay daha minnacık yaa 5 Hafta 😍 Benim bulantılarım 1. Aydan sonra başladı 3 ay devam etti. Bebek hareketlenince geçer demişti doktorum ki doğruymuş😌 Geçicektir İnşaAllah 🤰
AndorraCamomile fatos fatos iyi aksamlar🍩 4 hafta 4 gun oldu. 5 haftadan sayilirim artik😂 iki yil durekli korunmadan sonra ilk defe cocuk istedik korunmadik. hamileyim ve surekli adet olacakmisim gibi kisik agrilar oluyo. Surekli dinleniyorum ve surekli belim agriyor😂
humaninannesi61 fatos Ay daha minnacık yaa 5 Hafta 😍 Bu aylarda dinlenmek gerek zaten. Benim bulantılarım 1. Aydan sonra başladı 3 ay devam etti. Bebek hareketlenince geçer demişti doktorum ki doğruymuş😌 Geçicektir İnşaAllah 🤰
KbraKurtYldz AndorraCamomile AndorraCamomile meraba degeriniz kac sızın bugun gıttım benımkıde 4 haftalık 2355 cıktı degerım doktorum dusuk dedı tedırgın oldum bıraz
AndorraCamomile KbraKurtYldz Daha doktora gitme firstaim olmadi. 1 haftaya kadar gidecem. Doktor arkadasim hamile kalkmdigini ogrendigin anda hekime gitmenin dogru olmadigini soyledi. bir az karnimiza yerlesmesi alismasi zaman aliyor. 1 bucuk aydan sonra gitmek daha iyidir. Ama o konuda endiseli degilim. Iyi olucak.
Emine55 Canlar benimde 5+2 ,2 kere kimyasal gebelik geçirdim o yüzden bu sefer bnde yatışdayım zaten kimsen Yok gurbette olduğum için gelen giden olmayınca bnde yatıyorum eşimde kaldırmıyor🙂)
Dimplesgirll Kızlar benim 5+2 beta hcg 13830 çıktı haftaya muayeneye gitçem daha gitmedim hiç acayip uyku var bende kalkamıyorum ve midem şiş
Emine55 AndorraCamomile tabiki yerleşme süresiyle geçiyor ama her hamilelikte normal hamilelik olmuyor boş kese oluşabiliyor dış gebelik oluyor bunların hepsinde beta hcg salgılanıyor zaten o yüzden artık çok önemli ilk haftalarda🙂
AndorraCamomile Emine55 Bide sey ben azerbaycandanim. bizim oralarda hamileliyin 2 ci ayina kadar uzi ye girmiyolar alttan yoklama da olmuyo. 😂😂😂hamileligin de adetleri varmis baksana iki ulkede bile farkli😂😂😂
fatos Kalp atisini duymak icin sabirsizlaniyorum sali gunu randevum var doktor buyuk ihtimal duyariz dedi
BsrArif Arife önce idrar testi yaptım Pazar günü adetimi iki gün geçiyordum pozitif çıkınca ertesi gün doktora gittim henüz çok yeni olduğu için ultrasonda kese göremedi