Nananan Kızlar aranizda dolap kullanan varmı bir tane takımım var satmak istiyorum daha yeni aldım ama bana yakışmadı İlk defa dolaba ürün ekledim 550 TL fiyat yazdım kazancın 350 TL diyor nasıl oluyor ki 550 TL’ye satıp 350 tlmi bana kalıyor
_moom Nananan kargo ve hizmet bedeli kesiyor malesef. Pek bisey kalmıyor bende gardropsa yönlendiriyorum orda en azından 500 e kadar kesmiyor
Cinardic Nananan sahibinden com üzerinden de satabilirsin hem kargo ücreti alana çok az çıkıyor hemde hiç komisyon kesilmiyor bebek bezi satmıştım ordan
ayseheyecanli Nananan sende 700 yaz aynı şehirden birisine sat elden daha iyi olur satman atıyorum 700 yazdın ya istanbuldaysanız 600 olur elden de dolaba komisyon vericeğine
Nananan ayseheyecanli öyle nasıl yapıcam ki dolap üzerinden mi diyorsun yoksa hiç uygulama kullanma tanıdığın birine mi sat diyorsun
Nananan _moom o kadar paraya satacağıma hiç satmam dolapta çürüsun daha iyi be sıfır daha iki kere giydim o da bı kaç saatlik beleşe mi gitsin sahibindene de bı bakacağım