Selim_Alparslan Yldzhh normal değil canım haftan erken gibi son 3 ayda şişmeler başlıyor bence , ben 8 aylık olacağım şişmem yok çok şükür . Tansiyon problemin var mı? Tuzlu şeyler yiyor musun ? Bol su içip yürüyüş yapman lazım ki ödem olmasın .
tomurcukannesi Yldzhh benm son iki hafta ellerim çok hafif şişti alyansım oluyodu yani. Ayaklarım şişmedi sanki. Su için bol bol daha erken ödem topluyosunuzdur
Hacer2141 Yldzhh Idrar tahlili yaptirin protein kacagi var mi diye ayrica tansiyon olcumu yapin.. onlarda problem yoksa tuza dikkat edin ve yuruyus yapin bol bol... cunku cok erken dikkat edin. Son haftalar daha zorlu. Saglikla taamlayin Insallah 🙄
Selim_Alparslan Yldzhh dikkat etmeye çalış canım daha sonra problem olmasın Allah korusun henüz erken şişmelere 🥰
Devran 27 haftalığım elim ayağım davul bizim aile de ödem vardı ablalarimda hamileliklerin de benim gibi oldular suda içiyorum yürüyorummda fayda etmiyo
Hacer2141 Yldzhh sisme varsa idrar da protein kacagini kontrol icin baktir. Sadece enfeksiyon var mi diye kontrol edilmis olabilir daha once.. ama tuz ve hareketsizlik odem icin 1 numarali sebep dikkat edin.
Sedahatice Canım ben 24 haftalığım günde nerden baksan 4 lt yi geçik su içiyorum ona ragman şiştim doktoruma söyledim ve tuzu tamamen hayatımdan çıkarmamı söyledi yaklaşık 1 haftadır herseyi tuzsuz yiyorum yemeklerimi sıfır tuzla yapıyorum kaç gündür de rahatım şişmem olmadı
Gizem_miros Yldzhh cok erken canim tuzlu cok mu yiyosun 18 hafta sismek icin erken son haftalar sistim ben
Yukselen Yldzhh seni korkutmak istemem ama suan erken şişmen için doktoruna bi sor ben 27. Haftadayım yeni yeni başladı sadece yüzüm de ama el ayakta yok tuzu yeme be 3 litre en az su iç ödem tutma canım
biricigimbebegim Bir arkadaşımda da çok şişme olmuş 26. haftada preeklemsi nedeniyle bebeğini doğurmak zorunda kaldı Ama iyiler çok şükür Mutlaka doktora gidin