Nereden başlicam bilmiyorum 8 yıldır evliyim cogumuz olmuyordu hasatnde gitgimde sorun yok bebginz olur dedi ama olmuyodu özle gidyodum tiroid var diyodu bahane her ay bu ay hamile olucan diyodu aşilma yaptık ilk aşılama kimyasal oldu ikincisi hiç yaptım hiç tutmadı ondan sonra ara verdik madi yönden geri beldiyenin tüp Bebek merkezi başladım 3 yıl orda tedavi oldum sonra tüp bebk yaptılar gecen yıl ağustos ayında öyle bi şeklde borc harc edip yaptık kan deyerim 13 çıktı iki gün sonra deyer düştü yani yine tutmdı 3 ay sonra gelin dedi gitmedik madi yönden cok sıkıştık ve bizde artık Allah bıraktık hem de madi yönden hemde saglık yönden biraz ara verelim dedik ve aklımızdan cıkardık akrablardan uzak durduk ayle haric arkadaş ortamlara girdik kafamızı dagtık ve bi baktım başım catlicak midem bulanıyo cok kötüyüm gırpi olcam diye tuşu suyu ve acı yiyorum bi hastamız var onla ilgieniyoruz ölüm döşegnde ve ben cok kötü oluyorum eşim den kola istedim ilk defa öyle kola içtim için yanıyor du diye teyzeme anlatım kız hamilesin dedi yok dedim inamadım o vardedi ben yok dedim neyse sabah 4 yengem vefat eti oraya gittik taziyeye yengem de var dedi ben yok dedim o taziyede test aldı hem cıktı ben yine inanmadım cükü hep testinde çıkıyordu ama şüpelimde ve Sabah erken wşimle kan verdik ordan taziye gectik ben e nabız dan baktım kan deyerim 6000 lerdeydi tam hatırlamıyorum ama hamileyim bilyorym anladım ama kimse inanmıyor o heyecanla kapıya fıraldım görmüceme sarıldı hala oluyorsun diye bana tepkisi hı citimsin dedi ve ben sinir oldum sonşta 8 yıl sonra neden o tepki neyse dedim eşimi aradım o da şok oldu özlden randavu aldık 3 gün sonra gitik durumu anlattım doktora ultrasona uzandım doktor bey keseyi görmden inanmam dedim ve doktorun dedigi ne kesesi kızım kalp atışın duy dedi ben orda aglam kırizine girdim 6 haftalık hamileyim işim Şok olduk yani anlayacağınız Allah ne zaman isterse ozman veriyor hiç umudunuzu yitrmeyin pazartesi günü dogum yaptıgmda eşimle birbirmze degimz tek kelme bu bizm kızmızmı diye hiç inanıyorduk çükü şimdi Allah’ım a binlerce şükürler olsun cok güzel bi kızımız oldu her zorlgun altından bi güzelik vardır umudumuzu yiyrmeyin tek bunu diyeyim sizek