Ayguness Kızlar haşlıyorum pilava katıyorum pilavımda sorun yok ama tavuk eti sakız gibi oluyor neden böyle olur varmı taktiği bunun ?
Aylaa123 Ayguness acaba pişirme şeklinde mi öyle oluyor yoksa tavuktan kaynaklımı bende hiç öyle birşey olmuyor
Mrv_123_bg Ayguness az mı haşlıyorsunuz tavugu acaba. Benimki resmen kemiğinden ayrılıyor dagılıyor didiklerken güzel oluyor
Aylaa123 Ayguness tuzladığınız için bence tuzlamadan pişirin didikleyince tuzlayın birde gögüs etini düdüklüye atmanıza gerek yokki hızlı pişiyor zaten
Alpmom__ Ayguness göğüs eti yağsız olduğu için sakız gibi oluyor . Tavuğun farklı bir bölümüyle dene daha lezzetli olur
Serap09 Ayguness bütün tavuk yada kalcali but olursa lime lime oluyor bence göğüs eti zaten çok lezzetsiz ve kuru oluyor
KurabiyeninAnnesi123 Ayguness tavuk çabuk pişiyor ztn normal tencere de pişir kuzum düdüklü hızlı ve fasla pişirir
Yazmelegi_ Ayguness ben tencerede yarım saat 40 dk hasliyorum ama haslarken içine tuz karabiber pulbiber ve patates atıyorum hic boyle bişey yaşamadım