Esraaaaa06 Kızlar adetime 2 gün var ve pembemsi bir şey geldi peçete ile silince ve çok az buraya fotoğraf atsam kaldırılır mı? Bi bakar mısınız rica etsem🙏🙏
birmayismasali Esraaaaa06 test neden yapmıyorsunuz? Eğer hamilelik varsa erken gebelik testinde net sonuç verir
Esraaaaa06 Ve kızlar karnımda bir ağrı kasıklarımda da aynı şekilde adet olacakmış gibi ama adet ağrısı değil kendimi biliyorum normalde yerlerde yatmam lâzımdı adet olacağım zaman ve nedense hamileymiş gibi hissediyorum
Nurcanyokus6 defnevedoruk yasakdir umrim hoş birşey değil çünkü tarif etmeleri dah uygun diye dysunuyorum
Esraaaaa06 birmayismasali Aşkım daha şimdi geldi lavaboya gittiğim de fark ettim şimdi nöbetçi eczane gezemem ancak yarın alabilirim
Adus Esraaaaa06 yani bu kaldırılacak bir fotoğraf değil ama bence kahverengimsi benim de adetime 2 gün var bugün bende bunu yaşadım
Esraaaaa06 superstar_00 anladım aşkım o zaman umarım regl başlangıcı değildir ya 😢 hamileysen banada dua eder misin🙏
Adus Esraaaaa06 benimde normalde adetim iki gün sonra adetimin ilk günü ilk saatler kahverengi lekelenmem olur sonra adete döner ama bu sefer iki gün önce başladı
Adus Gokturkmom_ yaaa bilmiyor olabilir çok kanlı bir şey değil ondan paylaştı ,bizde yeni yeni öğreniyoruz