Nurckn bende çok zor zamanlardan geçtim kızımdan önce 3 düşüğüm vardı yine aynısı olacak çevredeki insanlar daha çok konuşacak daha fazlası sinir ve moral bozacaklar kimse beni anlamıcak diye düşündüm o doktor odasından çıkarken 🥺 özele gidene kadar kalbim duracak gibiydi yine aynı şeyi yaşayamazdımm kaldırabileceğim bir yük değildi çünki doktor ilk önce beni sakinleştirdi ultrasona aldı detaylı vajinal ultrasona girdim kalp atışını duydum bana sadece toz bir folik asit verdi adını hatırlamıyorum çok araştıedım bulamadım yoksa şimdide onu kullanacsktım 2 hafta sonra gel dedi o arada bol bol dinlenmemi cinsel ilişkiyi yasakladı 3 ay boyunca ağır kaldırmamamı söyledi ama normal hayata dönebileceğimi söyledi bol bol su içtim stresten uzak kaldım herkesten uzaktım zatne o aralarda kayınvalidemlerle konuşmuyordukk :) bunları size içiniz bi nebze rahatlssın diye anlatıyorumm her doktor gerçekten layıkıyla yapmıyor benim korkularım var sonuç olarak ve kötü konuşmaları gerekmiyo normalde anlatılabilirdi eski yorumları okursanız bir çok yorum yapmışımdır yanıldığım olmuştur tecrübelerimi söylüyorumm bunu düşünerek stres yapmayın kendinize emin olun siz veya eşiniz dışında kimseninde umrunda olmucak bebek “ O olsun yaşınız daha genç yaparsınız, kucağınıza almadınız yaa üzülecek bişey yok, tedavi yollarına bakarsınız ” Diyen çokta olur siz sadece şuanda sakın olun 2. Gebeliği mi yaşıyorumm ve kayınvalidem napcan 2.yi önce bi birinciyi büyüt sen bakamazsın bana ver diyor insanlaeı memnun edemezsiniz bu gebeliğimde doktorlar neler dedi özele gittim durum yine normal o yüzden demem o ki içinizi ferah tutun stres yapmayın olacağı varsa olur zaten Rabbim korktuğunuz yere uğratmasın inşallah sadece dikkatli olun yeter dualarla kalalım inşallah bebeğimş kucağıma aldım postunu da görürüz🤲🏻🤲🏻♥☺