Beyazmelekkk Kızlar moralimiz bozuldu riskli çıktı 1/150 risk olarak . Yaşım daha 28 . Bir kızım var Allah’a şükür sağlıklı. Şuanda 15 haftaligim . Devletten sonucu aldım ozeldeki doktorum da fetal DNA önerdi . Benim durumumda olan var mı ? Grafik fotoğraf olanı yükleyebilirim bakmak isteyen varsa
Alone Beyazmelekkk böyle durumda acabalarla yaşamaktansa durumunuz var ise fetal dna yaptırmanızı öneririm. Çünkü ultrasonda genetik bozukluklar kendini belli etmeyebiliyor. Fiziksel bir sorun yoksa gözden kaçabiliyor
myavocado Beyazmelekkk endişe etmeyin inşallah fetal DNA ile temiz sonuç alırsınız, ben 36 yaşında olduğumdan dolayı yaş riski 1/250 idi, fetal DNA temiz geldi ve bebeğim çok şükür sağlıklı. Kendinizi üzmeyin, stres yapmayın mutlaka fetal DNA yaptırın
Beyazmelekkk Alone yarın eve gelip kan alacaklar ama hani benim gibi riski olup sonucu alan var mı diye merak ediyorum.
Alone Beyazmelekkk Ben. Evlatlarımın biri down sendromlu çıktı öyle de doğdu. Şimdi de hamileyim ikilide risk yüksek çıktı ama fetal dna temiz geldi
Drfatma Biz de aynı şeyleri yaşadık bizim de yüksek riskli geldi çok şükür fetal dna temiz geldi inşallah sizin de öyle olur iki de tarama testinin doğruluk oranı %70 civarı fetal dna ise %99 eğer fetal DNA’da riskli çıkarsa amniyosentez önerirler ama iyi düşünün inşallah temiz gelir Böyle olan çok kişi var
Beyazmelekkk Alone hayırlısı olsun sizin için 🙏 peki ilk bebeginizde ense kaç çıkmıştı benim riskim 150/1 çıkmış grafik üste çıkmış biraz . Ense de 2.47 mm . Bir kızım var sağlıklı Allah’a şükür. İnsan tereddüt ediyor.
Alone Beyazmelekkk onun ensesi 2.1 gibi bişeydi(ense kalınlığı burun kemiği normal demişlerdi o zamanda) şimdikinde 0.90 çıktı ense
Beyazmelekkk Alone peki nasıl gidiyor çocuğunuzla hayat ? Farkı var mı ? Benim ense 2.47 geldi . Yaşımda 28. Bir kızım var sağlıklı ama çok sasiridm ikili riskli çıktı . Fetal DNA yaptircaz ama kendimi hazirlamak istiyorum herşeye
Beyazmelekkk myavocado yarın kan vericem fetal DNA için . Yaşım 28 . Bir kızım var sağlık çok şükür. İkili 1/150 çıktı
myavocado Beyazmelekkk inşallah olumsuz bir şey çıkmayacak, olumlu pozitif düşünün, düşünelim, dua edelim 😊🙏
Beyazmelekkk Drfatma yarın kan vericem fetal DNA için . Yaşım 28 . Bir kızım var sağlık çok şükür. İkili 1/150 çıktı sizinle aynı . Ense 2.47 çıktı