papatya2412 Kbraaa19999 Geçmiş olsun bende 5 gündür gribim çok ağır atlatıyorum ballı nane limon yapıyorum günde bir fincan bol bol istiharat edin sıvı alın geçmiş olsun
Kbraaa19999 papatya2412 bende öyle yapıyorum baskada birsey yapmıyorum korkuyorum birsey olacak diye insallah tez zamanda iyilesiriz 🥺
Selcantvsn Benimkide yeni bitti 25 haftadayim sürekli terleyip duşa girdim bı iki gün ağrılarım için parol kullandım
TwinsAndBeren Kbraaa19999 parolde sorun olmuyor içebilirsin günde 4 defayı geçmemek şartı ile 6 saat arayla
Selcantvsn Kbraaa19999 benim her yerim agriyodu iki gün içtim drlar hamileyken parol içebilecegimi söyledi
Sezer2108 Bende 2 gün önce grip oldum bol bol portakal mandalina yedim doktorum ıhlamur içebilirsin dedi günde 1 bardak içtim. Toparladım şükür 🙏🏻
Kbraaa19999 Sezer2108 bende c vitamini alıyorum limon portakal vs. Dün biraz kötüydüm sabah kalktım iyiyim aksam oldu bu seferde burnum tıkandı vücut agrilarım basladi 🥺
withmerii Kbraaa19999 şuan ben de tam öyleyim geçmiş olsun inşallah, buhurdanlığa okaliptüs damlatmaktan harap oldum nefes alamıyorum burnum tıkalı çözüm arıyorum 🥹
Kbraaa19999 withmerii evet bende öyleyim gece gündüz uyku uyuyamıyorum sanada gecmis olsun canım insallah tez zamanda iyilesiriz 🥺