Deneyimsizgebe Merhaba uşakta önerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı özellikle sorulan sorulara cevap veren ilgili biri olması tercihim 😏
Busetasm Deneyimsizgebe merhaba devlette düşünüyorsanız nilüfer hoca çok sakin güleryüzlü asla azarlamayam her soruyo güleryüz ve sakinlikle cevap veren bi doktor 15 ügn somra doğumum var çok güzel bi süreçti 🙏
Rmyz Deneyimsizgebe bende ummuhan hanıma gidiyordum ama hastaneden ayrılmış. Son haftalara yaklaştım hangi doktora gitmeliyim çok kararsızım?
Betusmsr Devlette doğa hanıma gidiyordum ama maalesef tayini çıktı nilüfer hanımı çok ovduler ama asla sıra bulamadım şuan oztanda İsa bey e gidiyorum çok Güleryüzlu bir doktor
dilanbilgeee Yeldabanu bende Serkan bodura gidiyorum çok memnunum devlettede nilüfer hanıma başladım çok iyi bir kadın
gulsumcgplgl Betusmsr Bana 18 Şubat verildi. Ama ultrasona göre Ocak sonu denildi. Erken bekliyoruz bebişimizi. Sağlıkla doğsun bebişlerimiz..
Rmyz Betusmsr teşekkür ederim inan beyi biliyor musunuz hakkinda duyumunuz var mi? Bu hafta için ona randevu aldım. Duruma göre İsa beye geçerim artik
gulsumcgplgl Rmyz Benim bildiğim kadarıyla çevremdekiler pek memnun kalmadı İnan Bey’den. Yine de sizi olumsuz etkilemek istemem. Ben de Ümmühan hanıma gidiyordum. Şimdi İsa beye geçiş yapacağım.
DuyguuTopal Rmyz inan bey biraz donuk biri oğlumdan ona gitmiştim şimdi tekrar hamileyim yine ona gitmiştim ama hiç ilgili değildi İsa bey çok ilgili güler yüzlü biri