17 Eylül sabahı 8 de hastaneye yatış için gittik eşimle yatış yapıldı o ara doktorum geldi akşam 4-5 gibi alıcaz seni aç bekleme bişeyler ye 9 buçuğa kadar dedi nese yedim bişeyler odaya yerleştik odayı falan süsledik o ara kayınvalidem eşim annem yanımdaydı benim tabi korku ve heyecan dokunsalar ağlıycam böyle ama belli etmiyorum kimseye nese öğleden sonra diğer yakınlarımda geldi babam erkek kardeşim halam babaannem dedem kayınpederim ananem arkadaşlarım herkes var millet 4-5 gibi ameliyata alıncam diye geldi bide demezler mi acil iki ameliyat geldi planlı olan sezeryanları gece bile olsa bugün alıcak hoca dediler dedik iyi geç olsun güç olmasın demişler ama aç ve susuz beklemek mahvetti beni ve beklenen an geldi önlüğü giyin sizi götürcez diye içer girdiler annem önlüğü bağlarken dahi ağlıyorum düşünün bu arada da saat gece 10 oldu indirdiler beni ameliyathaneye hiç kimseler yok gecenin o saati aşırı korkunçtu 😂 sonra içeri aldılar beni hiç korkulacak bişey yok spinal iğnesinde inanın damar yolu bile daha fazla acıyo ameliyat ekibi çok çok rahatlattı beni saolsunlar sorular sordular konuşturmaya çalıştılar korkum geçti iğneyi vurdular anında bacaklarıma bi sıcaklık geldi ve uyuştum bile sondan takıldı kontrol edilip başlandı daha ili dakika olmamıştı bile doktorum şimdi biraz hissedebilirsin dedi ve kızımın ağlama sesi duyuldu o an bende ağladım bebeğimi gösterdiler yanağıma değdi yanağı sonra konu bebek hemşiresi götürdü benimde dikişlerim atıldı 20 dakika sonra benide odama götürdüler kusma falan yaşamadım ben ameliyatta bi ara midem çok bulanıyo dedim anestezici hemen iğne yaptı rahatladım bütün yakınlarım bekliyordu beni en zoru karnıma bastırma olayıydı rahim yerine otursun diyeymiş bi kaç kez yapıldı sabaha kadar kanamam oldu tabi alttan ama baş ağrısı hiç yaşamadım sabaha karşı ye iç artık dediler hemen filtre kahve içtim peşine bi kase çorba çok iyi geldi bide kayısı hoşafı kesinlikle kurtarıcım oldu benim gaz çıkarma ve büyüğe çıkma konusunda yavaş yavaş giyindim yürümeye çalıştım eşimin koluna girip ertesi gün taburcu oldum şimdi 8 gün oldu evimizdeyiz mis kokulum uyuyo rabbim herkese nasip etsin inşallah çok farklı bir sevgi benim hikayemde böyle sormak istedikleriniz varsa seve seve cevaplarım 🥹🩷