snoopy Ben de merak ediyorum. 10 Eylül’de çıktım, özel sektörde çalışıyorum. Ama göremedim e-devlette. Hizmet olarak yanlış başlıklarda aramış olabilirim belki.
Aleynaceyhannnn snoopy işgöremezlik ödemesi sorgulamada çıkıyor benim orda görünüyor ama emin de olamadım muhasebeciyle biraz sorunumuz var işleyip işlemediğini net anlayamadım siz bulabildiniz mi raporunuzu
pinarrcc İşgöremezlik raporu olarak görebilirsiniz sistemde yoksa hastane bir işlem yapması gerekiyor olabilir işyerinizin muhasebesine sorun rapor görünüyor mu diye muhasebe işlem yapmadan ödeme alamazsınız
Nesonunbeybi Aleynaceyhannnn o zaman işlenmiştir ama yine de sorun muhasebecinize ne olursa olsun hakkınız belli olmaz özel sektöre
snoopy Aleynaceyhannnn evet analık olarak işlenmiş bir rapor gördüm sonrasında. Hastaneye de sordum evet o olması lazım dedi.
Aleynaceyhannnn Nesonunbeybi En alttaki raporum yeni rapor sizin de böyle mi doğum belgesi de gelince alttaki tarihler dolucak sanırım oğlumun raporunda tarihler olunca kafam karıştı çünkü
snoopy Aleynaceyhannnn aynen tam olarak öyle görünüyor ☺️ Doğum sonrası hastaneden belge alıp iş yerine vereceğiz. Gerisi iş yerinin SGK’ya iletmesi ile hallolacak sanırım.
Aleynaceyhannnn snoopy tamamdır çok sağolun mıhasebecim işlediğini söylüyordu ama aramız sıkıntılı olduğu için güvenemedim doğal olarak artık doğumda da raporu verip yollarımızı ayırırız😂
esrasubutay Aleynaceyhannnn merhaba dün çalışamaz raporu aldım ayakta bitiş tarihi göstermiyor doğumdan sonramı isteyeceğiz ben tam anlamadım
Aleynaceyhannnn esrasubutay evet benimde görünmüyor doğum yaptığımızda doğum raporumuzu verdiğimiz zaman o tarihler dolacakmış
BeyzaaKa Merhaba sizin üzerinden baya geçmiş acaba sorun yaşadınız mı benimde de gözükmüyor doğuma az kaldı ve gözükmediği için sanırım doğum parası da alamıyorum